Ние не сме сами във Вселената и властите прикриват доказателства

...
Ние не сме сами във Вселената и властите прикриват доказателства
Коментари Харесай

Бивш член на разузнаването: САЩ притежават НЛО технологии и събират тела на извънземни

" Ние не сме сами във Вселената и управляващите прикриват доказателства за съществуването на извънземни, в това число парчета от неидентифициран обект ". Това сподели някогашен офицер от разузнаването пред комисия на Конгреса на Съединени американски щати в сряда, оповестиха международните информационни организации.

Американските управляващи крият стратегия за разкриване и проучване на НЛО от десетилетия, разгласи някогашният член на американското разузнаване Дейвид Гръш на чуване в Комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите. " Като част от отговорностите си научих, че има стратегия, ориентирана към възобновяване на останките от неидентифицирано устройство и анализирането му, с цел да се разбере неговата функционалност ", сподели някогашният разузнавач и добави: " Взех решение, базирайки се на данните, които събрах, повече да не мълча и да оповестя за това нагоре по йерархията, както и на няколко членове на общата ревизия ".

Бившият сътрудник, притиснат с въпроси по време на чуването, уточни, че не може да дава обществено спомагателни детайлности, по отношение на класифицирана информация. Според него държавните управления в Съединени американски щати крият информация освен от обществеността, само че и от Конгреса.

Гръш призна, че му е бил отхвърлен достъп до стратегии за работа с НЛО, само че той персонално е разговарял с публични лица, които са били наясно с съществуването на летящи обекти от " безчовечен " генезис. В някои от тези обекти е бил открит " биологичен материал ". " Това беше извънземен биоматериал и такава оценка му беше дадена от хора, които са директно осведомени с тази стратегия и които към момента работят по нея ", акцентира Гръш. Той добави, че се надява на повече бистрота в проучването на НЛО, което в днешно време към този момент се квалифицира като НАФ - " Неидентифициран аномален феномен " ( " Unidentified Anomalous Phenomenon " ).

Запитан за опцията за битие на извънземен живот, координаторът на стратегическите връзки към Съвета за национална сигурност в Белия дом сподели в сряда, че няма позиция по въпроса. " Ние имаме вяра, че има неидентифицирани аномални феномени, които са били обсъждани и докладвани от водачи на флота и военновъздушните сили ", сподели Джон Кърби, добавяйки: " нямаме отговори какво съставляват тези феномени ".

Ръководителят на службата към министерството на защитата на Съединени американски щати, виновна за следствието на тези феномени и рисковете, които те съставляват за националната сигурност (AARO), увери през април, че не са разпознати признаци на извънземна активност. Службата " не е разкрила никакви достоверни доказателства за извънземна активност, неземна технология или обекти, противоречащи на законите на физиката ", увери тогава Шон Къркпатрик.

В началото на годината американското разузнаване заяви, че следи повишаване на броя на известията за неидентифицирани летящи обекти и означи значимостта на техния обстоен разбор от позиция на сигурността. До 30 август 2022 година в националното разузнаване на Съединените щати са получени общо 510 отчета за " неидентифицирани аномални феномени ". Както се прецизира, става дума главно за случаи, когато сходна информация се дава от военния личен състав на Военноморски сили и Военновъздушни сили на Съединени американски щати, както и от други американски ведомства. Правителството на Съединени американски щати приема тези феномени съществено и НАСА неотдавна прикани за повече старания за научното им проучване. Същото стори и Пентагонът, който е изключително угрижен за вероятни китайски шпионски действия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР