Ние не сме жертва. Обективно погледнато това, което ни свали,

...
Ние не сме жертва. Обективно погледнато това, което ни свали,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Задкулисието ни свали от власт

Ние не сме жертва. Обективно видяно това, което ни смъкна, беше решимостта ни и дейностите ни, ориентирани към разплитане на корупционни проблеми. Свали ни това, че се захванахме с най-тежките корупционни практики в страната. И давам незабавно образеца с Кап. Андреево. 

Това разяснява пред бТВ Никола Минчев от Политическа партия.

Оттам минава един голям трафик, който коства ужасно доста пари на страната. Трафик на нездравословни храни. Това коства ужасно доста на българската страна, коства ужасно доста на българските жители под формата на здраве. Това са пари, които отиват в всякакви чекмеджета, уточни той.

Нашето държавно управление го смъкна задкулисието. То го смъкна, увери Минчев. 

Има Такъв Народ не трябваше да вадят министри във видеообръщения. Не беше това методът, гласоподавателят не желае това. Но по този начин или другояче аз не виждам Има Такъв Народ в бъдещия парламент, уточни той.

Ние с този ГЕРБ, който докара страната ни до това равнище, не можем да работим. Може да работим с ГЕРБ едвам когато всички, които носят виновност, понесат своята отговорност за това България да е на последно място по всички индикатори в Европа, уточни Минчев. 

ТЕМА преди 43 минути 519 преди 4 часа 3426 преди 4 часа 4485
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР