Ние не си поставяме задачата да унищожим Украйна , отбеляза

...
Ние не си поставяме задачата да унищожим Украйна , отбеляза
Коментари Харесай

Путин: Въвеждането на войски на НАТО в пряка конфронтация с руската армия е много опасна стъпка, която може да доведе до глобална катастрофа

Ние не си слагаме задачата да унищожим Украйна, означи Путин

Всеки директен конфликт с войските на НАТО ще докара до световна злополука. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин, говорейки на конференция в казахстанската столица Астана. В обръщението си той прикани филантропичните коридори за украинско зърно да бъдат затворени, в случай че бъдат употребявани за " терористични актове ".

Путин съобщи, че всеки директен конфликт на войските на НАТО с Русия ще докара до " световна злополука ".
" Надявам се, че тези, които споделят това, са задоволително умни, с цел да не подхващат сходни стъпки ", загатна Путин.

Владимир Путин също по този начин разгласи, че " частичната готовност " на армейските резервисти, подредена предишния месец, ще бъде приключена след две седмици, което ще усили бойната мощ на Русия.

" Мобилизацията завършва. Предполагам, че след две седмици всички мобилизационни ограничения ще приключат ", съобщи той, добавяйки, че общо 222 000 резервисти ще бъдат призовани, което е по-малко от 300 000, които бяха оповестени в началото. Твърди се, че общо 33 000 от тях към този момент са във военни елементи, а 16 000 вземат участие във военната интервенция в Украйна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР