Ние не създаваме социално напрежение, ние само го канализираме. Напрежението

...
Ние не създаваме социално напрежение, ние само го канализираме. Напрежението
Коментари Харесай

Пламен Димитров, КНСБ: Хората искат сигурност

" Ние не сътворяваме обществено напрежение, ние единствено го канализираме. Напрежението идва от рецесиите и ръководството им. Как да са сполучливо ръководени рецесиите като имаме двойно по-висока инфлация от останалата част на Евросъюза? Регулаторите не работят както би трябвало. Няма друго пояснение. Защо нашата инфлация стига 18%? Истинската инфлация е надалеч по-голяма ", съобщи в ефир Пламен Димитров, президент на КНСБ.

" Изключително мъчно се оправят хората. Спрямо предишния юни нарастването на заплатите е реалност. В промишлеността е най-голямо нарастването. Официалната инфлация е покрита там, само че тя не е другата, която споменахме. Хората желаят сигурност. Над 5000 синдикални организации дадоха отговор уместно, че в този момент е времето да покажем на политиците, които отиват на избори, че обществената сигурност би трябвало да е водеща в политиките ", добави той

" Имаме меморандум до 2026 година На масата на разговора и причините нашата роля е основна, всички други разногласия са значими, само че работещите българи са най-важни. Трябва да се покрият междинните инфлационни равнища и да чакат по-добро нарастване на заплатите. Сега е времето, тъй като в този момент се прави бюджетът за идната година ", уточни Димитров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР