Ние не отричаме, че България има проблеми с корупцията и

...
Ние не отричаме, че България има проблеми с корупцията и
Коментари Харесай

Тома Биков: Подобна резолюция не е била приемана и за Северна Корея, червен депутат го осмя

„ Ние не отхвърляме, че България има проблеми с корупцията и с върховенството на правото, само че няма да приемем България да бъде черната овца на Европа .
Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация във връзка за положението на върховенството на правото у нас.
 Чела ли е министър Танева резолюцията на Екологичен потенциал за България? Чела ли е министър Танева резолюцията на Екологичен потенциал за България?
" За мен това наподобява като политическо есе. То няма правнообвързващ резултат. Текстът е доста разнопосочен - от Истанбулската спогодба до...
Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи в казана в пъкъла. Вие сте доста повече социалисти, в сравнение с българи. Ние ще продължим да отстояваме българския народен интерес, да отстояваме визията си, че Европа би трябвало да се ръководи от тези, които печелят изборите, а не от тези, които ги губят. Имате поддръжката на няколко идеологически придвижвания, които си отиват “, продължи той.
По думите му това, че има митинги е едно от доказателствата, че има народна власт.
„ Освен правата на протестиращото малцинство, почитаме правата и на непротестиращото болшинство. Не разделяме нацията на хора, които стачкуват, и такива, които не стачкуват “, съобщи Биков.
Думите на Биков провокираха моментална реакция на депутата от Българска социалистическа партия Александър Симов.
 Българска социалистическа партия: Европа уточни с пръст кои са виновниците за корупцията в България Българска социалистическа партия: Европа уточни с пръст кои са виновниците за корупцията в България
„ Очакванията за днешния ден да протекат по един преклонен метод, тъй като от през вчерашния ден отношението на Европа към България не е същото, отч...
" Идеолозите на чекмеджетата " пищят като настъпани в Народното събрание. " Подобна резолюция не е одобрявана даже за Северна Корея ", ожали се Тома Биков. Ами да, по този начин е. Това ясно демонстрира отношението ",.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР