Ние не можем да управляваме с ГЕРБ, но не сме

...
Ние не можем да управляваме с ГЕРБ, но не сме
Коментари Харесай

Росен Костурков, ПП: Ние не можем да управляваме с ГЕРБ, но не сме срещу тях

" Ние не можем да управляваме с ГЕРБ, само че не сме против тях. Нашата цел е да спрем модела, да спрем отклоняването на обществените средства. Някои кранчета бяха спрени и по тази причина ни " ритнаха столчето ", множеството са предадени на прокуратурата ", съобщи в " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Росен Костурков от " Продължаваме промяната ".

Той още веднъж акцентира, че Политическа партия няма да влезе в коалиция с ГЕРБ.

Според него предходното държавно управление е било свалено от обединението ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

" Ние седим твърдо в центъра, не разграничаваме електората на ляв и десен ", добави Росен Костурков и акцентира, че предизборната акция е била ориентирана отрицателно единствено към един участник.

" Наш съдружен сътрудник се оказа " троянски кон ". Имахме информационни проблеми между тях в обединението. Има Такъв Народ в никакъв случай не са желали да трансформират КПКОНПИ. Бойко Рашков и сега е с задоволително потенциал да го оглави. Но ние сме към този момент в съпротива, не сме в положение да предлагаме лични назначения ", съобщи Росен Костурков.

По думите на Росен Костурков спектърът ляво-дясно освен в България, само че и в цяла Европа, много се размива.

" Нашите водачи са се чули с президента Плевнелиев и са декларирали, че няма какво да приказваме на тази маса. Народът е решил ние да сме в съпротива. На този стадий няма какво да си кажем с " Възраждане ". Не знаем нищо за " Български напредък ". Надявам се да има държавно управление, това е национално отговорно ", сподели още Росен Костурков и добави, че " Продължаваме промяната " ще поддържат изпращането на военно-техническа помощ на Украйна.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР