Ние Не можем да те избием от главата си“ и

...
Ние Не можем да те избием от главата си“ и
Коментари Харесай

Видях резиденцията на Кайли Миноуг в Лас Вегас Волтер. Ето моите мисли

Ние „ Не можем да те избием от главата си “ и под „ ти “ имаме поради Кайли Миноуг, откакто видяхме новата й резиденция с уместно име „ Повече от просто резиденция “ в първокласния Лас Вегас Венециански хотел.

„ More Than A Residency “, което в действителност е равни елементи пародия, акробатика, вариететно шоу и Кайли, в този момент е в театъра Voltaire на мястото, което някои може да настояват, че е забавен избор за резиденция.

Сцената е дребна и първото равнище с места за сядане е напълно формирано от маси, което основава по-интимна конюнктура, в случай че изберете първокласното преживяване. След това останалата част от стаята, която не е по-голяма от междинен нощен клуб, е единствено място за правостоящи, сред масите и дългата част от бара откъм гърба (обслужващ етикета на виното на Кайли, несъмнено.)

Нашата рекомендация е или 1) да отидете там по-рано, с цел да си осигурите положително място в секцията с правостоящи и да останете там за през нощта, или 2) да дадете спомагателни пари за маса, с по-добра панорама и възмож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР