Ние не можем да не приемаме никакви бежанци, те са

...
Ние не можем да не приемаме никакви бежанци, те са
Коментари Харесай

Радев: Не може да приемаме бежанци. Герджиков: Трябва да имаме система за спиране на този поток

Ние не можем да не одобряваме никакви бежанци, те са хора в неволя. Проблемът е, че около тях идват мигрантите, те нямат общо с тях. Трябва да има ясна система за прекъсването на този поток. Единият метод е самите да го създадем с нашите сили, а другият да бъдем в положителни връзки със съседите. Не виждам по какъв начин ще постигнете това, господин Радев, откакто Бойко Рашков през днешния ден е насъскал хората против турското посолство с фалшив нюз, всичко показано през днешния ден е неистина. Това сподели проф. Анастас Герджиков на спор с Румен Радев.

" България е страна на първа линия, България не може да приема бежанци. Ние си имаме задоволително тук. На страните от първа линия би трябвало да се оказва помощ. Трябва действен проект, би трябвало да отбраняваме дружно нашата граница ", сподели Румен Рдаев.

Превъоръжаването на армията е комплициран развой. За идващите 8 изтребителя е запитано за цена и условия, Народното събрание би трябвало да реши за тях. България има потребност от още 16 изтребителя, добави той.

Нужни са още 8 изтребителя. Проблемът е, че ние имаме доста съветска техника, сподели Гедржиков.

По отношение на цената, аз постанових несъгласие за американската договорка за Ф-16, тъй като държавното управление подходи безотогворно, цената от над 2 милиарда бе извънредно незадоволително, пакетът беше орязан, цената действителната трябваше да е 3 милиарда, сподели Радев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1078264696290584
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР