Ние не искаме да влизаме в коалиция с ГЕРБ, това

...
Ние не искаме да влизаме в коалиция с ГЕРБ, това
Коментари Харесай

Антон Кутев: ГЕРБ управлява с гласовете на хора, които са гласували против тях

Ние не желаеме да влизаме в коалиция с ГЕРБ, това значи да вземем изборът на хората и да предадем гласоподавателите си. Тогава единствената съпротива ще стане народът. Това не е избор на Българска социалистическа партия, а на народа. ГЕРБ ръководи с гласовете на хора, които са дали своят вот срещу тях. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев в утринния блок на БТВ.

Имало ограда и за това падала, в случай че и Васил Левски можеше да я прескочи, тогава за какво похарчиха милиони за оградата. Аз на негово място бих споделил “толкова си можем”. Защо не му пада къщата в Банкя, а си стои, а пада оградата, запита депутатът.

Европредседателството е нещо, което казахаме, че ще поддържаме, само че няма да си стоим. Европредседателсто не е тук, с цел да се покаже Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила какъв брой е популярен. Ние би трябвало да използваме това време да създадем каквото можем, това не е време да откраднем колкото се може повече. Потупаха Борисов по рамото, само че споделиха, че председателството си остава до следващата година, сподели още Кутев.

Ако в миналото е имало комунистическа традиция то това беше тяхното заседание, с преизбирането на Борисов, добави той.

Над 60%, които неща споделя Бойко Борисов са нечиста сделка. Нека да излезне да каже кои са наркотрафикантите и купувачите на гласове, приключи Антон Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР