Ние не говорим за концесия, а за Закона за управление.

...
Ние не говорим за концесия, а за Закона за управление.
Коментари Харесай

Случи Се В Жив Ефир В Неделя Сутринта! Е Сега Вече Ръкавиците Паднаха! Цветанов Каза Директно На Румен Радев, Че

" Ние не приказваме за концесия, а за Закона за ръководство. Затова желаеме той да бъде признат първо и да стартира идната процедура. Ние не би трябвало да се фокусираме единствено върху Банско, а върху развиването на туризма в цялата страна ", означи Цветанов. " В една коалиция, в която има разнообразни партии, е напълно обикновено да има напрежение. Но ние имаме доста по-важни цели, които сме си сложили и върху които сме се фокусирали и не би трябвало такива препъникамъчета да извърнат колата ", добави той.

Цветанов бе помолен да разяснява и абсурда в Народното събрание за мораториума върху медикаментите за онкоболните.

" Хората останаха комплицирани поради подправените вести и подправеното напрежение, което бе основано от Българска социалистическа партия. За идната година имаме 407 милиона повече, общият бюджет за НЗОК е 3 милиарда 800 млн.лв. Повечето пари, които се дават за опазване на здравето, са 480 милиона. Никъде не сме казвали, че няма да се лекуват онкоболни! Това е нечиста сделка и това е погрешно изказване! ", акцентира Цветанов.

Той акцентира, че казусът с медикаментите ще бъде позволен в разговор - сред Здравното министерство и пациентските организации. " Вчера спартанът на държавното управление транспортира онкоболно дете. Родителите се обърнаха преди два месеца с молба, тъй като детето им си отиваше... Лъчезар Иванов и доктор Дариткова са съдействали тези хора да бъдат повече осведомени. И това дете беше превозено за Германия и не е имало никакъв отвод. Но би трябвало да има някаква система, която да ограничи неразумното консумиране на средства... Ние не сме убийци. Всеки има непосредствен човек, обиден от това тежко заболяване. Но за мен е значимо да има техника, профилактика, да се слага точната диагноза - приказвам за цялостния комплекс от опазване на здравето ", разяснява Цветанов.

Той уточни още: " Ние вършим допустимо най-модерното опазване на здравето. Въпросът е, че разноските, които вършим, би трябвало да отидат по съответното предопределение... Оставете президента! Той предишния ден се изрече върху закон, който не бе признат! Това обикновено ли е?!... Нека чете повече! Да пита повече! Когато създаваш подправени вести и се заиграваш със страховете на хората, това значи, че разделяш обществото. Българска социалистическа партия умее единствено да използва хората. Моите почетения към господин Стефан Данаилов, впечатлен съм от това, което той е направил в персоналния си и професионален живот. Но Българска социалистическа партия се заиграват с най-гадното нещо - страховете на хората и вършат нещо безусловно неприемливо в политически проект! ".

Цветанов разяснява и " контрата " на Българска социалистическа партия по отношение на европредседателството и съобщи, че и Нинова, и президентът се заиграват с вота на съмнение: " Аз желая всичките политици да бъдем национално виновни и да се обединим към идеята - европредседателството! Вижте, какъв популизъм беше с цената на водата... Този избор няма да мине и няма да разклати обединението, само че ще даде едно чувство у всичи останали европейски страни, че България не е единна... Когато приказваме за Шентген, Елена Йончева прави филм за границата. Няма ограда, която да не бъде преодоляна, само че тук приказваме като потенциал и европейската взаимност, която ни даде 160 милиона ".

" Да не се поддаваме на фарлшивите вести и популистките вести. Защото България има стопански напредък и ще има сполучливо европредседателство. 2018 година ще бъде една сполучлива година за България ", съобщи в края на диалога Цветан Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР