"Ние не говорим с езика на омразата. Обещаваме ви просперитет.

...
"Ние не говорим с езика на омразата. Обещаваме ви просперитет.
Коментари Харесай

Икономов превръща Добринище в нова туристическа звезда

"Ние не приказваме с езика на омразата. Обещаваме ви разцвет. Добринище е образец за това по какъв начин се прави политика на европейско равнище ", съобщи Георги Икономов пред стотици жители на цялостния площад на дребния курортен град.

Заставайки очи в очи с жителите на Добринище, Георги Икономов, който към този момент 8 години управлява общината, сподели:

"Аз и моят екип, с опита, който имаме, можем да отговорим на високите ви упования, знаем по какъв начин да работим за разцвет. Знаем по какъв начин да създадем потребни и красиви хрумвания, знаем по какъв начин да осигурим финансиране и знаем по какъв начин да ги осъществим качествено.

Ние сме разнообразни от другите, тъй като няма да приказваме с езика на омразата, който не знам за какво е плъзнал толкоз доста в последно време. Злоба, ненавист, не това е нашият жанр, в противен случай, ние сме усмихнати, положителни, градивни и ефикасни.

Това е нашият метод на работа, с цел да можем да бъдем във ваша изгода.



Нашият край има дух, в нашия край можем да се грижим един за различен, в нашия край можем да се сплотяваме, в нашия край можем да споделяме истината на всеослушание. И по тази причина нашия край е проспериращ, богат и по този начин ще бъде и отсега нататък! ", сподели кметът по време на

откриването на предизборната акция на ГЕРБ в Добринище. На публично събитие на площада в града бяха показани претендентът за кмет на Добринище Петър Галчев, както и претендентите за Общински съветници на партията.

Основният акцент през мандат 2019-2023 за Доблинище ще бъдат оптималното потребление на термалните минерални извори, където се крие голям капацитет, привличането на вложители и реализирането на набор от инфраструктурни планове.

Кандидатът за трети мандат и съветниците от листата на ГЕРБ са всекидневно на срещи с хората във всички обитаеми места в община Банско, с цел да очертаят посоката на развиване за всяко от тях.

“Аз съм бил до момента и постоянно ще бъда до хората, знам проблемите им в елементи. Но в екипа имаме нови лица, безспорни престижи всеки в своята област, за които е доста значимо да срещнат жителите на община Банско лице в лице и да поемат своята персонална отговорност пред тях.

Важно е да водим деен разговор и в този момент, с цел да сме сигурни, че обособените ни секторни политики ще отговорят изцяло на потребностите на хората.”, споделя Икономов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР