Ние не гледаме на ИТ сектора, или на който и

...
Ние не гледаме на ИТ сектора, или на който и
Коментари Харесай

Борисов: Защо не гледаме автомобилите на IT сектора, а само на зърнопроизводителите?

Ние не гледаме на ИТ бранша, или на който и да е различен бранш, колите, единствено на зърнопроизводителите. Това прави усещане и ги нервира. Пазарна стопанска система. Всеки има право да направи каквото желае, откакто си е платил налозите.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, запитан от представители на медиите за отношението му към протеста на зърнопроизводителите и дали Народното събрание може да предприеме дейности.

На въпрос на " Дневник " за какво опълчва двата бранша, Борисов реагира и сподели, че не извежда пред скоби единствено ИТ бранша. " Ако желаете, може и на химическата индустрия, на туризма, на еди кой си. Това са набива в последните дни - майбасите. Това ги нервира. Затова споделям, я да преброим кой бранш какви коли има. ИТ секторът е моторът на българската стопанска система ", заключи Борисов.

Пропусна да означи, че ИТ секторът не получава дотации и това евентуално е причина да не може да бъде елементарно сравняван с сектора на зърнопроизводителите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР