Ние не дължим нищо на г-н Борисов. Това заяви след

...
Ние не дължим нищо на г-н Борисов. Това заяви след
Коментари Харесай

НА ЖИВО – ППДБ след консултациите при Румен Радев: Ние не дължим нищо на г-н Борисов

Ние не изискуем нищо на господин Борисов. Това съобщи след консултациите при президента Радев Николай Денков от ППДБ.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

НА ЖИВО – ППДБ след консултациите при Румен Радев: Ние не изискуем нищо на господин Борисов 24.06.24 15:29 Принцеса Ан, сестрата на крал Чарлз III, е призната в болница 24.06.24 15:28 Песков: Прякото присъединяване на Съединени американски щати във военни дейности, които водят до гибелта на съветски жители, не може да не докара до последици 24.06.24 15:23 Европейски Съюз удари Русия с 14-ти пакет наказания – най-свирепият до момента! 24.06.24 15:18 10 породи кучета, които не понасят летните горещини 24.06.24 15:18

Разговорът беше дълъг.

Обсъдихме какви са опциите за държавно управление. Ние ще бъдем съпротива. Трети мандат не е правилно в този момент да се разисква. Задача на господин Борисов е да откри поддръжка за това, което предлага. Аз не виждам с какви очи той ще желае поддръжка на това, което слага. Ние не изискуем нищо на господин Борисов. Това, което той дължи на българският народ е да сформира държавно управление, откакто той два пъти смъква наши. Той е задължен да вкара ред в хаоса “, сподели още Николай Денков.

Денков разяснява още, че са обсъждали и други въпроси, свързани с това по какъв начин да създадат по-ефективна битката в корупцията, по какъв начин могат да работят дейно с всички институции.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР