Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на Ваня

...
Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на Ваня
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Когато едно нещо прилича на проект, държи се като проект и говори като проект – значи е проект

" Ние не бяхме търсени за поддръжка от страна на Ваня Григорова. В хода на акцията забелязахме класическите първи проблясъци на план. Едно лице, на което се основава добър медиен комфорт. С обилна медийна и рекламна акция. Това го видяхме с Политическа партия и " Български напредък “.

Това сподели пред bTV водачът на " Възраждане “ Костадин Костадинов.

" Всичко това носи отличителните черти на следващия съединен план от някой политически инженер. Когато едно нещо наподобява на план, държи се като план и приказва като план – значи е план. Единствените, които могат да създадат този план, са притежателите на страната от Американското посолство “, сподели Костадинов.

По думите му сякаш за следващ път БСП са в ролята на " донор на следващия план “.

Според Костадинов има разбъркване на пластовете – ГЕРБ са изгубили, само че ПП-ДБ не са спечелили, а в този вакуум са се намесили доста локални феодали.

" Предпочитам муден растеж, само че постоянен, в сравнение с бърз напредък и по-късно гръмовен срив. В България последните години са посочили тъкмо това. Но по този начин работят плановете. Именно това е разликата сред " Възраждане “ и всички останали политически партии. Ние не сме план “, безапелационен бе Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР