Ние настояваме президентът да насрочи изборите две в едно, за

...
Ние настояваме президентът да насрочи изборите две в едно, за
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Настояваме за избори две в едно и за друг министър на вътрешните работи

Ние настояваме президентът да насрочи изборите " две в едно ", с цел да спестим 100 милиона лв. на българската страна, каза Атанас Атанасов, ръководител на " Демократи за мощна България " и един от водачите в обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", пред делегатите от Отчетно-изборното заседание на " Продължаваме промяната ". 

 

Искам отсам да прикани и президента, и бъдещия длъжностен премиер  – желаеме различен министър на вътрешните работи. Нямаме доверие на Калин Стоянов, той потвърди, че е привързан, съобщи Атанасов. По думите му има задоволително хора в България, които имат качества и биха били положителни министри на вътрешните работи.

 

" Настояваме да изберете неутрален министър на вътрешните работи, с цел да може да чакаме едни почтени избори ", моли Атанасов.

" Ние ще създадем всичко належащо да убедим българските жители, че в случай че те желаят промени, би трябвало да ни дадат властта. Ако българските жители желаят промени, би трябвало коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ да е първа политическа мощ ", съобщи той. 

 

Председателят на " Да, България! " Христо Иванов, който също е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", сподели, че с " Продължаваме промяната " са повече от коалиция. Ние сме тим. Ние минахме през подозрения, разлики, сложни моменти в връзките. Изработихме невъзможна формула, в която отпред застана Николай Денков, и желая откровено да му благодаря за тези месеци, съобщи Иванов. Той бе безапелационен, че  промяната няма опция.

 

България е второто име на вярата за всеки един от нас, България е по-голяма от всички нас, уточни Христо Иванов и добави, че това изпитание да вършат нещата дружно е инвестиция в тази България. 

 

Точно по тази причина ние ще продължим да вършим измененията, да реформираме страната – против нас е моделът на едноличните решения,  сподели Христо Иванов. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР