Ние направихме така, че България да бъде давана за пример

...
Ние направихме така, че България да бъде давана за пример
Коментари Харесай

Борисов: Лидерите на всички партии, които не направиха правителство, са виновни за мигрантския натиск

Ние направихме по този начин, че България да бъде давана за образец за нулева миграция, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в Любимец.

Повод за коментара му е случаят, при който осемнадесет мигранти, умряли от задушаване, бяха открити в зарязан камион в софийското село Локорско през вчерашния ден. Други 34 млади мъже от афганистански генезис са настанени в столични лечебни заведения, множеството от тях са без заплаха за живота, само че има и няколко в по-тежко положение. Те са открити покрай камиона, обезводнени, мокри и премръзнали.

Виновни са водачите на всички политически партии, които не съумяха да създадат държавно управление. Служебното държавно управление толкоз си могат, разяснява Борисов. По думите му водачите на политическите партии са " абдикирали " от главното си обвързване след изборите да сформират държавно управление, което в този момент коства човешки животи.

" България беше предоставяне за образец за нулева миграция. Каналите, които разтвориха Бойко Рашков и " Промяната ", доведоха до пъкъл ", сподели още той.

След през вчерашния ден за какъв Шенген приказваме. Цяла Европа приказва каква продънена страна сме, сподели още водачът на ГЕРБ.

" Когато бяхме ръководители на Европейския съюз, тогава се взе решение, че България е най-надеждната граница на Европейски Съюз. При нас беше нулева миграция. За две години кой възобнови каналите -не знам, само че цяла Европа приказва каква продънена граница сме ", добави той.

Относно информацията, че България няма да одобри еврото от 1 януари 2024 година, Борисов разяснява, че влизането в еврозоната е на два такта. Първият е политическо решение да те пуснат в чакалнята. Това значи, че те харесват. Затова ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас, добави Борисов.

След 2 април имаме значима задача и тя е да накараме политиците да създадат постоянно държавно управление. Това можем да го създадем единствено при добър резултат - да сме първи, разяснява водачът на ГЕРБ.



Според Борисов това безвремие би трябвало да спре. 

Две неистини лъснаха през вчерашния ден - че страната е постоянна финансово и че няма проблем с мигрантите. Заради Петков, Василев и Рашков ни стопираха за еврото и Шенген, разяснява още Борисов. 

ГЕРБ е партията, на които Съединени американски щати и Европа разчитат да задържи България постоянна и в евроатланрическата общественост. Когато Петков и всички останали ги беше боязън, ние свършихме работа и за Северна Македония и за действителна помощ за Украйна, сподели още Борисов. 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР