Ние направихме така, че България да бъде давана за пример

...
Ние направихме така, че България да бъде давана за пример
Коментари Харесай

Борисов за трагедията край Локорско: Виновни са лидерите на всички политически партии

Ние направихме по този начин, че България да бъде давана за образец за нулева миграция , сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в Любимец. Повод за коментара му е  случаят, при който осемнадесет мигранти, умряли от задушаване, бяха открити в зарязан камион в софийското село Локорско през вчерашния ден. Други 34 млади мъже от афганистански генезис са настанени в столични лечебни заведения, множеството от тях са без заплаха за живота, само че има и няколко в по-тежко положение. Те са открити покрай камиона, обезводнени, мокри и премръзнали.

Виновни са водачите на всички политически партии , които не съумяха да създадат държавно управление. Служебното държавно управление толкоз си могат, разяснява Борисов.

По думите му водачите на политическите партии са „ абдикирали “ от главното си обвързване след изборите да сформират държавно управление, което в този момент коства човешки животи.



След през вчерашния ден за какъв Шенген приказваме . Цяла Европа приказва каква продънена страна сме, сподели още водачът на ГЕРБ.

Относно информацията, че България няма да одобри еврото от 1 януари 2024 година , Борисов разяснява, че влизането в еврозоната е на два такта. Първият е политическо решение да те пуснат в чакалнята. Това значи, че те харесват. Затова ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас, добави Борисов.

След 2 април имаме значима задача и тя е да накараме политиците да създадат постоянно държавно управление . Това можем да го създадем единствено при добър резултат – да сме първи, разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР