Ние направихме, че така, че българските граждани, туристи, бизнес да

...
Ние направихме, че така, че българските граждани, туристи, бизнес да
Коментари Харесай

Гълъб Донев се хвали: Свършихме толкова, колкото редовен кабинет за 2 пълни мандата

Ние направихме, че по този начин, че българските жители, туристи, бизнес да бъдат сигурни, че в България има правова страна. И че това не са единствено приказки. Ние внесохме редица законопроекти, които водят към тази посока. 

Това, което е свършено през тези месеци, може да се събере в два мандата на постоянно държавно управление. 

Искам да благодаря на всички държавни чиновници, които работиха професионално, чесно и намерено. Искам да благодаря на всички министри нито един корупционен скандал да бъде на показ. 

Така някогашният към този момент длъжностен министър председател Гълъб Донев направи малко обобщение на ръководството си.

" Само преди 10 месеца вие поехте отговорност за ръководството на страната във вихъра на един коктейл от рецесия. Рекордни цени на горивата, невиждана инфлация, липса на газ, на контракти, на търгове, на слотове, на интерконектор и на цени в небесата. Замразени инфраструктурни планове, липса на закони, 0 одобрени европейски стратегии с 0 лв., застой в модернизацията на армията, рекорден мигрантски напън по границите, война покрай България и доста други ". Това съобщи президентът Румен Радев пред служебното държавно управление на " Дондуков " 2.

" За това при вашето стъпване в служба ние набелязахме редица цели, измежду които най-важните-Отстояването на българският интерес, подсилване на сигурността и задълбочаване не европейската интеграция. ", добави президентът.

По думите на Радев служебното държавно управление освен се е справило с тежката обстановка, само че и отворило нови благоприятни условия за възходящо развиване на България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР