Ние на този етап не сме водили разговори с госпожа

...
Ние на този етап не сме водили разговори с госпожа
Коментари Харесай

Политически ухажвания за Ваня Григорова от високо ниво

„ Ние на този стадий не сме водили диалози с госпожа Григорова, даже не знаем дали тя ще се реши на присъединяване в партиен план, дали ще се трансформира в политик, или ще се отдаде на общината “, съобщи съпредседателят на „ Левицата “ Мая Манолова. По думите й лявото би трябвало да бъде обединено и групировката „ постоянно е подкрепяла тезите на президента Румен Радев “, само че изрично без присъединяване на Българска социалистическа партия, защото там водачът Корнелия Нинова си представяла лявото обединяване като еднолична компания.

 

От „ Левицата “ признаха и че партия „ Възраждане “ няма място в лява коалиция, защото е прекомерно националистически настроена, макар че лявото и Костадин Костадинов имат общи настойници, както се мълви.

 

Самата Григорова пък си подвига акциите, като изрично отхвърля на този стадий да има политически упоритости, което я прави още по-апетитна хапка за партийни планове и предложения. Из коридорите на лявото в политиката се приказва, че президентът (въпреки че няма право да има лична партия, до момента в който е настоящ държавен глава) щял да отмъкне точно суперзвездата Григорова под носа на други леви обединения, с цел да я постави за водач на „ Трети март “. Според социалисти Радев сигурно щял да направи своя партия, защото е най-одобряваният политик в страната сега и не бивало да изпуска опцията да завоюва поддръжка, в случай че чака занапред края на мандата си.

 

Много партийни водачи от социалистическия набор пък са подготвени начаса да не помнят Българска социалистическа партия и потъващата като камък Нинова и да прегърнат новата Радева партия като ракета притежател към нови парламентарни мандати.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР