Ние можем да направим правителство с първия мандат. То няма

...
Ние можем да направим правителство с първия мандат. То няма
Коментари Харесай

Борисов: Можем да направим правителство с първия мандат, но то няма да е устойчиво

" Ние можем да създадем държавно управление с първия мандат. То няма да е стабилно, няма да ни показа еднопосочно пред обществото и напрежението ще продължи да пораства. И тук би трябвало особено да благодаря на президента Радев, че демонстрира мъдрост и самообладание ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление по бТВ. Той още веднъж удостовери, че ГЕРБ няма да поддържа мандата на Политическа партия, нито те ще поддържат този на неговата партия.

" За да няма злополука, изобщо не би трябвало да се приказва за първи, втори, трети мандат ", сподели Борисов и добави, че народът желае държавно управление.

Борисов уточни, че гласуването в Народното събрание по редица тематики е сходно и показателно, а съюзът на едно бъдещо болшинство се е оформил още с вота за участието на Македония в Европейски Съюз. После подсети и вота за помощта с оръжие за Украйна - 175 депутати. Решението за пътя на България към еврозоната - 157 " за ".

" Ако продължим по този начин да работим в Народното събрание, по какъв начин ще разбираем, че го скапваме? Толкова е дълъг описът на съдружните решения ", заключи той.

Лидерът на ГЕРБ назова груба клевета изказванието за " хартиена бюлетина ", тъй като машините остават.

" Първата подправена вест е, че са махнати машините. Машините остават. Фактът, че в нито една страна няма такива машини в Европа и не се гласоподава по този метод, е реалност ", сподели Борисов и добави, че поддържа терзанията за сигурността на машинния избор, изразена от Демократична България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР