Ние можем да направим кабинет с първия мандат, но той

...
Ние можем да направим кабинет с първия мандат, но той
Коментари Харесай

Борисов: Ние можем да направим кабинет, няма аз да съм премиер

Ние можем да създадем кабинет с първия мандат, само че той няма да е резистентен, няма да ни показа еднопосочно пред обществото, а напрежението ще продължи да пораства. Благодарим на президента Румен Радев, че демонстрира мъдрост и самообладание и не бърза да връчва мандата. Това съобщи пред БТВ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Да не приказваме за първи, втори или трети мандат. Вече имаме една доста добра коалиция, виждаме гласуванията в Народно събрание - по линия на районен съд Македония, НАТО, военната помощ за Украйна и еврото. Българите са " за “ двата съюза - за Европейски Съюз и НАТО. 175 " за " военната помощ за Украйна. Стабилно болшинство от 4 партии. Ако продължим да работим по този начин, " Промяната " по какъв начин ще изясни, за какво скапваме Народното събрание?!

Първата подправена вест е, че желаеме да се махат машините. Не, машините остават в цялостния си размер, само че прибавяме и хартиената бюлетина. Всеки жител, който желае да гласоподава на машините на Мадуро, може да го прави. Излезе надпис, че дневникът е фалшифициран. Факт е, че в нито една европейска страна не се гласоподава на машини. Едно от предлагането ни е разписките от машините да се подпечатват и още веднъж да се пускат в кутия. Сега в случай че желаеме да апелираме изборите, по какъв начин ще ги апелираме? Един чувал с флашки!

Ако " Промяната " не поддържат мандата ни и ние няма да подкрепим втория мандат. Всичко, с изключение на съставяне на постоянен кабинет и работещ парламент, е злополука. За това упорства народът!

За две години Асен Василев приготви четири бюджета. Затова ние споделяме - ще ви подкрепим декларацията.

Готов съм да се срещна с Кирил Петков и Асен Василев. Но лидерска среща има смисъл, когато преговорните групи са постигнали единодушие за държавния бюджет и значимите за хората политики. Ако на изборите народът ни беше дал над 100 депутати, незабавно щяхме да съставим кабинет и да поемем отговорността за ръководството на страната.

Какво е в моята душа е без никакво значение. Всички ме питат за какво съм толкоз доброжелателен. Защото хората би трябвало да изкарат в положение на война зимата по-спокойно. Да, това са взаимни отстъпки. Толкова желая да нямам конкуренция в никоя партия. Защо да се отдръпва?! По-опитен човек, сега, от мен няма! Мога да управлявам най-добре от всички, това е потвърдено във времето.

Готови сме с кабинет - имаме прелестни специалисти. Няма да съм номинацията за министър председател. Най-лесно ще е да имаме коалиция с " Български напредък ".

Защо министър Росен Христов направи политическа офанзива против " Промяната "? Вчера министърът съобщи, че Кирил Петков е купувал съветски газ с 30% по-скъпо.

Национален статистически институт изрично демонстрира, че милиарди долари са изтекли за петрол и газ към Русия, макар глобите. Политическа партия са работили месеци наред в поддръжка на Руската федерация, до момента в който са в коалиция с Демократична България. Това е разобличаване на служебния енергиен министър. Не го видях в новините – по тази причина желаеме оставката на Росен Христов. За да го чуят хората и в медиите.

Имаше някои гласувания, които ни озадачиха - доста депутати не участваха в залата или гласоподаваха въздържали се, Асен Василев не поддържа Ф-16.

Оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев ще е акт след убийството на граничния служител на реда край Елхово. Ако той има малко героизъм, ще каже от кого са наследени проблемите по границата. Две години никой не е ремонтирал или поддържал оградата по границата с Турция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР