Ние, младите хора на България, трябва да отстояваме правата на

...
Ние, младите хора на България, трябва да отстояваме правата на
Коментари Харесай

МО на БСП отговориха на МГЕРБ

Ние, младежите на България, би трябвало да отстояваме правата на нашите връстници и с работата си да им сътворяваме условия да учат, работят и отглеждат децата си в България. Така Младежко обединяване в Българска социалистическа партия отговори на Младежи ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По-рано през днешния ден МГЕРБ упрекнаха Корнелия Нинова във фабрикувани кавги и попитаха какво прави в Народно събрание, водач на партия упрекнат в пазаруване на гласове.

"Уважаеми младежи ГЕРБ,

Ние, младежите на България, би трябвало да отстояваме правата на нашите връстници и с работата си да им сътворяваме условия да учат, работят и отглеждат децата си в България. Вашата партия ръководи сега.

Не се ли срамувате, че тъкмо ГЕРБ отхвърли Закона за фамилното подоходно облагане, който щеше да помогне на младите фамилии с деца да заплащат по-малко налози?
Не ви ли е неловко, че вашата партия не одобри закона ни за културния чек, който щеше да разреши на младежите да се допрян до българската просвета и изкуство и да запазят българския дух?

Защо не приехте облекченото студентско кредитиране, което внесохме в Народното събрание, с цел да могат учащите да подкрепят следването си?
Къде бяхте и за какво мълчахте, когато ГЕРБ (Граждани за ЕВРОПЕЙСКО развиване на България) получиха най-звучния пестник от младите европейци? Не единствено ние, Европа ви сподели, че проведената от вас Европейска младежка конференция в София „ унищожи работата на поколенията преди нас”. Луис Алварадо – президент на Европейския юношески конгрес съобщи: „ Конференцията в България е образец за това, какво не е младежко присъединяване. Европа е световен образец и ентусиазъм за останалата част от света за това, какво е допустимо, що се отнася до овластяването на младежите – тъй като го изградихме по сложния метод. И тази конференция подкопа и сложи в заплаха всичко това.” Нали за вас се отнасяше възмущението на младите европейци, че сте им изпратили смс, по кое време да ръкопляскат и стават на крайници за „ вожда” Ви.

Призоваваме Ви да заемете дейна позиция по политиките за младежите, а не да изчерпвате младежката си активност с лежане пред Партийния дом три дни и три нощи, с цел да регистрирате ГЕРБ за следващите избори в ЦИК.
Като оставаме отворени за политически спор по работата за младежите и тяхното бъдеще, Ви пожелаваме здраве и характер- да имате лична позиция и да я отстоявате самоуверено ", написаха от МО на Българска социалистическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР