Ние майките на деца и лица с увреждания от ИК

...
Ние майките на деца и лица с увреждания от ИК
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива: Нямаме нищо общо с Ралица Енева от Helpkarma

Ние майките на деца и лица с увреждания от ИК на НГИ " Системата ни убива " сме длъжни да реагираме на, зле скалъпена неистина!
Декларираме, че нямаме нищо общо с цитираната госпожа Ралица Енева, която на гърба на ориста на личното си дете е развила чудовищна кариера в региона на благотворителността с набиране и харчене на средства . (А единствено тя ли е?) Истината постоянно става ясно, само че истината е, че в инициативния комитет и в учредителното заседание на нашата гражданска самодейност, не участва името на Ралица Енева, протестиращите майки от " Системата ни убива ".
. Твърденията ни могат да се ревизират. Доказуемо е. Другото несъмнено нещо е, че тя е част от всички тези майки, които след присъединяване си в митингите през 2018г, с тениски на Системата ни убива, и няколкото селфита, които са си създали, взеха решение, че е " редно " да осребрят разходките си по площада.
Направиха си набирателни сметки, проведоха си базарчета, участваха в набирателни акции, абонираха се за Българската Коледа, манипулираха обществеността, употребявайки децата си, с цел да будят състрадание, а част от тях взеха решение, че може и в политиката да вземат участие, като влезнаха в изборните описи за общински съветници (толкова и съумяха де).
. Тази интензивност за нас е непозната. Ние години се борим за законодателство, което да е за всички. Никога не сме търсили персоналната полза. Никога не сме имали дарителски сметки.
 Опетнени ли са дарителските платформи след проблема HelpKarma Опетнени ли са дарителските платформи след проблема HelpKarma
IT общността предлага изработването на транспарантна платформа за дарения, която да отстрани опцията за злоупотреби с дарените средст...
Напротив, постоянно сме се противопоставяли на егоистичното избавяне по единично. Изразявали сме мнението си неведнъж и хората, които ни поддържат и са компактно до нас, знаят че нямаме нищо общо с порочната и деградираща скица в която доста се включиха. Няма да допуснем да ни пришиват към всичко това. Обществото в този момент се шокира от показаното, а ние от дълго време сме шокирани от наглостта и безочието на някои хора.
Наглостта даже стигна до там да се подменя и истината за събитията към митингите и оставката на Валери Симеонов. Поставени лица/майки бяха вкарани в студиата на малките екрани, когато ние давахме брифинг на паветата, там където извоювахме оставката на Валери Симеонов. Нас ни духаше още веднъж вятъра, а отказалите се от митинга, седяха гримирани в студиото, където обясняваха, че оставката нищо не значела, и че се бил изместил фокуса на митингите .
Изместил им се е фокуса очевидно от благотворителността, която по този начин добре ги храни. Сега към този момент всички видяха каква е истината, а лъжите и операциите по наш адрес ще продължат, тъй като сме неуместни и вършим това което би трябвало, за смут на всички с нечисти планове.
ИК на НГИ " Системата ни убива "
Вера Иванова
 Разследване: Платформа за дарения на заболели деца, дава хиляди левове заеми и заплати на чиновниците си Разследване: Платформа за дарения на заболели деца, дава хиляди левове заеми и заплати на чиновниците си
Милиони левове се събират за дарения за разнообразни дела. Закон за дарителството в България няма. Събраните пари се ръководят от организ...
Кристина Николаева
Нели Димитрова
Димитрина Русева
Ирена Юручка
Илиана Маринова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР