Ние казахме ясно и точно, че сме готови да застанем

...
Ние казахме ясно и точно, че сме готови да застанем
Коментари Харесай

Цончо Ганев: „Възраждане“ ще преговаря само с тези, които са опозиция на ГЕРБ и ДПС

Ние казахме ясно и тъкмо, че сме подготвени да застанем дружно с другите, които се афишират за съпротива на ГЕРБ и Движение за права и свободи, да седнем и да приказваме. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание националният представител от „ “ Цончо Ганев, разяснявайки опцията да бъде формирано постоянно държавно управление в границите на 50-ото Народно заседание. 

„ На този стадий няма схващане, тъй че да дават отговор ГЕРБ и Движение за права и свободи, да си накупуват, който желаят от новата партия или с който желаят различен да ръководят. Те взимат решенията “, уточни Ганев. 

На въпрос от публицисти на него предлагани ли са пари, той отговори: „ На мен персонално не са ми предложили нищо и в никакъв случай не са идвали при мен “. 

Според Деян Николов, общински консултант в София от „ “, единствено видимо няма искащи да ръководят.

Аз съм сигурен, че доста от тези, които са зад нас в залата, желаят да ръководят, сподели той в коридорите на Народното събрание, където разяснява пред публицисти конвергентните отчети за готовността на страната ни за влизане в еврозоната. 

Българска телеграфна агенция напомня, че, водачът на „ “ Костадин Костадинов изрази по време на консултациите при президента Румен Радев готовността на партията да поеме третия мандат, в случай че не бъдат осъществени първите два, и да беседват с всички политически сили за сформиране на необятно държавно управление с консенсусна фигура за министър председател, без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР