Ние като втора политическа сила имаме план как да действаме,

...
Ние като втора политическа сила имаме план как да действаме,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Борисов трябва да има план как ще реализира първия мандат. Не мога да разбера защо пита нас

„ Ние като втора политическа мощ имаме проект по какъв начин да действаме, бихме помогнали на Борисов, той е в тежка обстановка – да върне първия мандат, да пристигна вторият при нас, ще го поканим на договаряния и ще решим по какъв метод дружно да потърсим метод за излизане от рецесията. Първият мандат няма да подкрепим, както и държавно управление, кадрувано от Бойко Борисов, това са нашите условия “, съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Атанасов уточни, че първият мандат може да бъде връчен още на следващия ден. Според него ГЕРБ би трябвало да отидат при президента с претендент за министър председател, а Борисов би трябвало да има проект по какъв метод ще осъществя първия мандат. „ Не мога да схвана за какво пита нас “, добави той.

По думите му има тежка политическа рецесия, тъй като „ парламентарната република цикли “.

„ Имаме няколко разновидността за деяние, ще преговаряме с политическите сили, които са в Народното събрание. Ще преговаряме с ГЕРБ в Народното събрание – под прожекторите и камерите, с цел да се чуе какво предлагаме ние и какво се дава отговор от другата страна. За реализация на първия мандат или предлага претендент за министър председател и държавно управление, или връща първия мандат и да не ни слага условия преди да го е върнал “, добави Атанас Атанасов.

Относно Бюджет 2023 съгласно него има опция дефицитът да влезе в границите на 3 %.

„ Има планувани разноски, които могат да бъдат лимитирани “, добави Атанасов.

Той изрази оптимизъм, че през втория мандат може да бъде основано държавно управление.

„ Упорството нараства при ГЕРБ, тъй като нямат решение какво да вършат с първия мандат. Готови сме да обсъждаме разнообразни разновидности. Готови сме да помогнем на Борисов да излезе от политиката “, сподели още ген. Атанас Атанасов и окачестви протичащото се като клопка – „ кажете ни, вие вторите, по какъв начин да действаме ние и след това, в случай че се провали, ами те ни споделиха по този начин, дано всеки да си носи отговорността “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР