Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай

...
Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай
Коментари Харесай

Борисов: В парламента има хора, замесени в наркотрафик и купуване на гласове


Ние като честен жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в това време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от пандизчии, хора, които назовават българите дебили, съобщи пред публицисти министър председателят Бойко Борисов. Той взе участие в формалното разкриване на главно реконструираната и актуализирана зала "Асикс Арена " /бивша "Фестивална "/ в София.



Борисов сподели това в отговор на запитване по какъв начин ще отговори на казаното от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал контракти, с които е облагодетелствал своите близки. Има органи, които се занимават с това и в случай че мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, дано тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление, сподели министър председателят Бойко Борисов.

"Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други..., аз прилагателни не използвам ", съобщи министър-председателят. Той уточни още, че не е знаел за одитния отчет на ВМА. "Ако са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава служебното държавно управление на президента Радев ", добави още Бойко Борисов. По думите му, този отчет не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По мотив изявлението на премиера, че в Народното събрание не престават да стоят хора, които назовават българите дебили, публицист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите елементарни. Министър-председателят съобщи, че това е "една лъжлива вест ". Той изясни, че на сходно на днешното мероприятие, хората са го попитали за какво, когато Борисов приказва, те всичко схващат и виждат, а другите не схващат. Тогава министър председателят е дал отговор - "в кавички, тъй като всички сме елементарни, те са умните, което е голяма разлика ".

В отговор на въпрос по какъв начин ще разяснява и за "лошия човешки материал ", Борисов съобщи на журналиста, че ще го осъди за това, в случай че не му даде доказателство, че е споделил думата "лош ". "Не е правилно, има звуков файл, който сме ви го дали, къде думата "лош " съм споделил и за какво продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм споделил ", добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР