Ние категорично не подкрепяме предложения за промяна на обхвата на

...
Ние категорично не подкрепяме предложения за промяна на обхвата на
Коментари Харесай

ГЕРБ не подкрепя промяна в обхвата на Натура 2000

Ние изрично не поддържаме оферти за смяна на обсега на мрежата " Натура 2000 " . Това съобщи от името на ГЕРБ ръководителят на Комисията по околната среда и водите и народен представител Ивелина Василева . В изказване пред публицисти тя изясни, че измененията, които са в ход сега целят интензивно ангажиране на властта както на централно равнище, по този начин и на локално в опазването на околната среда.

Целта била да се сътвори ефикасна система за ръководство на мрежата " Натура " и предпазените зони.

Промените, препоръчани от Валери Симеонов и депутати, сред първо и второ четене на Закона за биологичното многообразие няма да бъдат подкрепени от депутатите от ГЕРБ . Ивелина Василева увери, че са задоволително правилни към съдружния сътрудник и са го уведомили авансово за решението .
 Протести в няколко града споделят стоп на бетона по морето
Протести в няколко града споделят стоп на бетона по морето

Недоволстващите са срещу измененията в закона за биоразнообразието и в отбрана на " Натура 2000 "

За да се отбрани духа на главното тяло на закона е значимо да се заложи на научния метод, по тази причина и предложенията на ГЕРБ ще бъдат съветвани с научната общественост, увери депутатът. Следващата седмица Ивелина Василева провежда кръгла маса , на която държи да се чуят мненията и мненията на научната общественост, бизнеса, притежателите и неправителствените организации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР