Ние живеем в 21-ви век, а някой се опитва да

...
Ние живеем в 21-ви век, а някой се опитва да
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ние живеем в 21 в., а Румен Петков да се качи на москвича

" Ние живеем в 21-ви век, а някой се пробва да ни накара да караме москвич. Да се качи Румен Петков на москвича и да купи на детето си москвич подарък ".

Членът на " Демократична България " Радан Кънев пред Би Ти Ви във връзка двата паралелни митинга довечера пред Министерския съвет - на неговата групировка против съживяването на плана за АЕЦ " Белене ", и на партия АБВ с водач Румен Петков - в поддръжка на плана.

Кънев съпостави оборудването за АЕЦ " Белене ", което България трябваше да заплати на Русия по решение на интернационалния арбитраж, с колите от руската марка " москвич ". Той акцентира, че реакторите са от 80-те години и обяснението, че " би трябвало да се инсталират, щом ги имаме ", е несъстоятелно. Десният политик счита, че за това решение на ръководещите няма учредения, с изключение на корупционни. " В надпреварването кой по-първи да се срещне с Путин демонстрират, че на моменти са изцяло неразличими от Българска социалистическа партия и извършват нейната стратегия ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР