Ние искаме държавата да продължи да върви по пътя на

...
Ние искаме държавата да продължи да върви по пътя на
Коментари Харесай

Христо Терзийски, ГЕРБ-СДС: Искаме държавата да продължи по пътя на десните ценности, на сигурността и стабилната икономика

Ние желаеме страната да продължи да върви по пътя на десните полезности, на сигурността и на стабилната стопанска система. Само за месец българските жители се убедиха, че страната елементарно може да бъде върната с години обратно, че без политически сили, способни да поемат отговорност за ръководството, всеки заслужен човек и добър експерт е изложен на политически произвол. С тези думи се обърна към жителите на дупнишкото село Бистрица ексминистърът и лидер на листата на обединението ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски. „ Пред Вас заставаме с нашите имена и с опита, който имаме; излизаме и с бъдещето – в лицето на младежите, които са част от листата ни “, уточни още Терзийски.

Със жителите на село Бистрица се срещнаха и претендентите за народни представители Даниел Александров, доктор Александър Паризов и Мишел Виячева. В неофициалния диалог се включиха също кметът на Дупница инж. Методи Чимев, неговият заместител Крум Милев и кметът на Бистрица Кирил Огненски.

Младият европейски и международен първенец по битка Даниел Александров бе безапелационен, че такова държание от трибуната на Народно събрание, на каквото бяхме очевидци единствено преди месец, е неприемливо. „ Много хора бяха излъгани, тъй като избрани политически водачи избягаха от отговорност. Ако аз отида на съревнование, с цел да пазя България, и в деня на надпреварата кажа на треньорите, че през днешния ден не ми се бори, няма да се боря за България, това е изменничество и безнаказаност. Това се получи в Народното събрание ", изясни своята позиция вторият в листата Дани Александров. Той бе безапелационен, че не трябва да разрешаваме служебното държавно управление да ни връща години обратно.

„ 45-ият парламент беше цирк, беше шоу. В Народното събрание се внесе законопроект, с който трябваше да се гласоподава проверка на 5-годишен интервал, в който ГЕРБ е бил на власт. Ние, от ГЕРБ, предложихме да не бъде 5-годишен, а 10-годишен интервалът, което значи да бъдат ревизирани всички държавни управления, в които ние сме взели участие. Обаче другите споделиха „ не “. Защо споделиха не? Ами, тъй като в предните държавни управления беше и господин Христо Иванов, а преди този момент и господин Орешарски от Българска социалистическа партия “, изясни доктор Александър Паризов, който на предходните избори бе определен за депутат от Кюстендилска област в 45-тото Народно събрание.

Шестата в листата, Мишел Виячева от Сапарева баня се обърна към присъстващите с думите: „ В идващите седмици България ще избира. Ще избира бъдещето си, дали да бъде постоянна, демократична и европейска страна. Не съм политик, само че като младеж имам позиция и по тази причина съм избрала да бъда в тази листа. Убедена съм, че младите, можещите, трудещите се и искащи да се развиват младежи, имат бъдеще в тази страна. Да, мъчно е, никой не го отхвърля, само че къде е елементарно?! Не имам вяра, че на нашите сънародници в чужбина им е по-лесно. От нас зависи да създадем нещата тук по-добри, да вземаме отношение, да се интересуваме от процесите в страната, да избираме. Да избираме рационално, тъй като страстите не постоянно са добър консултант. И мисля, че да градим мостове е по-добре за всички нас, вместо да разрушавам и отхвърляме постигнатото дотук. А то не е по никакъв начин малко. “

Кметът на община Дупница инж. Методи Чимев прикани жителите на Бистрица да не се поддават на неточни въздействия и гръмки обещания, а да гласоподават за стабилността и разсъдъка на 11 юли. За претендентите от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили инж. Чимев бе безапелационен, че на тях може да се разчита, тъй като са почтени, потвърдили се и виновни експерти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР