Ние инициирахме провеждане на референдум със следния въпрос Подкрепяте ли

...
Ние инициирахме провеждане на референдум със следния въпрос Подкрепяте ли
Коментари Харесай

Тръгва джендър референдумът на Нинова

Ние инициирахме осъществяване на референдум със следния въпрос „ Подкрепяте ли въвеждане на възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България? “. Оставаме непрекъснати в нашата позиция, че не бихме желали да се позволява джендър идеология в учебните заведения и измежду деца. 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция в Народното събрание.

„ Днес тук е Инициативният комитет за осъществяване на референдума, които ще внесат формалната регистрация в деловодството на Народното събрание, част от нужната процедура.

Инициативата е на „ Българска социалистическа партия за България “, само че в Инициативния комитет се включиха престижи, учени, юристи, лекари, психолози, спортисти – доста авторитетни и публични персони, които се ангажират с тази идея “, сподели Нинова и изрази своята признателност към инициативния комитет, както и към всички в страната, които поддържат и ще се включат в референдума.

„ За нас борбата за децата е идея. Тя е надпартийна, тя е национална и ние ще я продължим с всички сили “, съобщи Нинова.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР