Ние имаме защитен свидетел, има свещено право да не го

...
Ние имаме защитен свидетел, има свещено право да не го
Коментари Харесай

Елена Йончева Изчака Неделя, За Да Хвърли Ядрената Бомба! След Аферата Банов Тя Изстреля, Че Борисов Е

Ние имаме предпазен очевидец, има свещено право да не го разкриваме. Той ще даде показания. Аз няма да го издам. Прави се опит да се разисква личността на очевидеца. Свидетелят няма значение какъв е, единственото значимо е истина ли е информацията, която се сервира. Ние сме провели доста огромна работа с документи. Не може да ме е подвел, тъй като разполагаме с документи. В записа ние чуваме по какъв начин господин Банов приказва, че би трябвало да се спре строителството по самостоятелни от строителя аргументи, с цел да не стартира дело и да не бъдат взети тези 700 000 лв. ", изясни Елена Йончева, откакто самият Банов към този момент сподели, че въпросният предпазен очевидец е същият някогашен служител Ангел Ангелов, за който твърди, че от години го е изнудвал с въпрсония запис.

В понеделник публично сигналът ще бъде импортиран в ОЛАФ и профилираната прокуратура, заяви депутатката.

" Предоставих всички данни, които са ми известни в прокуратурата преди 2 дни. В понеделник внасяме в ОЛАФ и профилираната прокуратурата всички записи и данни ", посочи тя.

" Ало, Банов съм " е продължение на " Ало, Ваньо ". Това е модел на ръководство. Няма възприятие за правдивост в тази страна. Записът, който трае 17 минути, демонстрира освен няколко изречения, а дълъг диалог, в който се декларира, че би трябвало едни 700 000 хиляди лв. да се спестят ", сподели още тя.

Министерството на културата съди компанията за нещо напълно друго, посочи Йончева във връзка изказванията на Банов, че страната си е поискала парите.

" Това, което приказват от Вежди Рашидов и Боил Банов, че Министерството на културата е почнало правосъден развой, става въпрос за различен интервал - това е след 20 януари 2016 година, откакто изтича анекса на контракта. Не е Министерството на културата основател на този правосъден развой против строителя. Говорим за имитация, става въпрос за същински диалог, това прокуратурата няма по какъв начин да не потвърди ", изясни журналистката.

Не са водени диалози с мен да бъда лидер на листата на Българска социалистическа партия за евровота, сподели още Елена Йончева в отговор на въпрос.

" Смятам, че Сергей Станишев би трябвало да води листата, само че това не зависи от мен. С него се чуваме по няколко пъти в годината и приказваме най-вече за децата ", добави тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР