Ние имаме само това, което сме заслужили. И обратно, ние

...
Ние имаме само това, което сме заслужили. И обратно, ние
Коментари Харесай

Бумерангът винаги се връща – без значение дали е добро или зло

 Ние имаме единствено това, което сме заслужили. И назад, ние сме заслужили това, което имаме, тъй като в миналото сме го основали в съзнанието си. Несъзнателно, по детски, попивайки тази информация и модели на държание, които са излъчвали към нас околните ни хора.

Това е безусловно належащо. Не се съмнявайте. Защото душeвността, сама по себе си, с едновременното откриване на всички капацитети, се образува единствено измежду небесните жители. А такива измежду нас, уви, не се срещат. Въпреки че мнозина считат тъкмо противоположното, сочейки с пръсти тези, от които не са удовлетворени.

Имах другар. За 5 години другарство с който, с изключение на хленченето и недоволството му от всички към него и всичко към него, не си припомням други тематики за диалог. Колегите са идиоти, защо да приказвам с тях? Партньорите са ненадеждни и глупави. Клиентите са лъжци. Съпругата? Искрено не разбираше какво е общото сред тях и за какво даже се е оженил за нея. С децата (защото имат гените на жена му) – няма общ език и те са му изцяло непознати. А той, благият,  е толкоз добър и даже доста правилен. Чете молебствия. Ходи постоянно на черква. Той знае всичко и умее всичко. Но по някаква причина, в продължение на доста години, безделничи, не го търсят, не е нужен  на никого …

Мисля, че в това изложение мнозина ще разпознаят и свои познати. Или може би някой ще се види в профил и нещо ще разбере. И ще изиска да се промени. Дано.

Приятелят ми – не изиска. Нито думи, нито увещание, нито образци, нито вълшебен подсказки от разнообразни страни – нищо не оказа помощ той да се раздвижи в някаква посока.

А най-интересното – той бе склонен с всичко.

„ Права си. по този начин е. Да, би трябвало да се промени нещо. Задължително. „

Но оттатък „ единодушията “ нищо не се случи.

Тези, които имат сходен опит в общуването знаят, че да бъдеш непосредствен с такива хора, даже и релативно, е прекомерно тежко. Обменът на сили се случва непрестанно и е наложителен. Те „ стоварват “ върху вас своите мислени проблеми и негативизъм, „ лишават ви “ вдъхновението, думите за поддръжка, увещанията, просто ви вкарват в разговор, който е единствено техен, да, на ваш един рационален мотив, те отвръщат с 10 техни си. Неподкрепени с нищо, само че „ изстрадани “.

Което в действителност се случва с хленчещите и оплакващите се, тъй като можете да ги издържите дълго време единствено в профилирани медицински институции – и то единствено на дежурство. Те „ отпадат “ от работа, от екипи, от компании, от фамилии …

Оплаквайки се, само че не осъзнавайки, че всички тези условия те са основали сами …

Това, което се случва с нас, е единствено това, което заслужаваме във връзка с вътрешното ни  наличие.

Че до нас са единствено тези, които резонират с нас. Които са самобитно наше огледало.

Че събитията, в които се намираме, са индикатор за положението и качеството на душата ни.

И каквото даваме – това и получаваме.

А това, което даваме – това и получаваме.

Това, което излъчваме в света, се връща при нас. И постоянно се умножава неведнъж.

Бумерангът постоянно се връща …

esotericblog

TЕ просто се боят от Силата, която излъчвате!

 

Продължавайте да ги плашите със своята откровеност, почтеност, добрина, обич, схващане. Със способността си да ги четете като отворена книга … Може би те се опасяват от вас поради навика…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР