Ние имаме само един път, това е казал президентът на

...
Ние имаме само един път, това е казал президентът на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разкри пътя на САЩ

Ние имаме единствено веднъж, това е споделил президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Би Би Си.

Американският държавен глава късно нощес българско време е провел среща с губернатори на щати в Белия дом. "Ние ще стартираме да създаваме най-мощното атомно оръжие в света и нямаме опция на това начинание ", безапелационен е бил той.

Тръмп: Това, че съм президент, ми коства цяло положение

Тръмп е напомнил пред управниците, че сред неговата страна, от една страна, и Русия и Китай, от друга, е нямало съответно съглашение за ограничаване на нуклеарните арсенали. "Ето за какво тези страни по света харчат милиарди долари за създаване на този вид въоръжение ", е допълнил стопанинът на Белия дом.

Според Тръмп Москва и Пекин са били подготвени да седнат на масата за договаряния и да обсъдят ограничения за ограничаването на нуклеарните арсенали.

Официално за владеене на атомно оръжие са заявили Съединени американски щати, Англия, Франция, Китай, Русия, Индия, Пакистан и Северна Корея.

Франция реагира остро на рецензии на Тръмп
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР