Ние имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Сиреч,

...
Ние имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Сиреч,
Коментари Харесай

Борисов: Сглобката се е разпаднала, не подкрепям Ваня Григорова

Ние имаме решение на партията да не поддържаме Българска социалистическа партия. Сиреч, даже аз да изляза и да прикани, това е срещу устава и решението на моята партия. Ще се съберат партийците и ще ме смъкват. Ние сме се борили с някогашната комунистическа партия, станала Българска социалистическа партия. Решение има. Само че те, вместо да повдигнат претендент, който аз предложих да е техен, ние да подкрепим и да не издигаме, тази " сглобка " да се трансформира в група, която да ръководи 4 години, само че те споделиха " не ". На мен не ми харесва тази сглобка, тази дума и тя въобще не работи сега. Тя повече не би трябвало да съществува в този ѝ вид. Не поддържам Ваня Григорова. Казал съм единствено, че би трябвало да разбираме сред държавна благосъстоятелност и Държавна сигурност, от което избирам държавна благосъстоятелност. Това съобщи от Плевен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 780
Той подлага на критика претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев, че е оставил усещането, че се е скрил и уплашил от спор, откакто стана ясно, че подобен сред него и Григорова няма да има. 

За ръководството на национално равнище Борисов разяснява: " Или би трябвало да се направи по този начин, че да се извършват уговорките, или няма смисъл. Или ще водим диалог и то подобен, че да подсигуряваме устойчиво ръководство, или е безсмислено ", безапелационен беше той и добави, че освен звучи по този начин, но  " сглобката " в реалност се е разпаднала. 

" Щеше да е хубаво единствено да звучи по този начин, а да не е, а в тази ситуация тя се е разпаднала, само че не знам за какво, тъй като другото, което следва, е доста ужасно, не ни се желае да го признаем. Днес в Плевен трябваше да сме дружно с Кирил Петков или Асен Василев и те да кажат: " Подкрепяме доктора " /бел.ред. Валентин Христов/, ще работим дружно ". Защото те в половината градове не са на балотаж ", добави още водачът на ГЕРБ. 

" Виждам решения на Министерски съвет, които въобще не са съгласувани. ПП-ДБ си приказват единствено с Движение за права и свободи. С мен и моята партия те не си приказват. Тук е въпросът, който е по-страшният. Пада държавното управление, отиваме на нови избори и повече няма да можем да се съберем години наред ", разяснява още Борисов, като добави, че за публиката би трябвало да се направи най-малко " нещо, което да е обикновено ".

" Щом са си намерили нови приятели и на всички места играят против нас, по същия метод да си одобряват законите, бюджета. Така, както бяха с Корнелия Нинова в коалиция и тогава за Политическа партия и Демократична България беше задоволително. Да си преценяват къде, какво и по какъв начин. За да можем да създадем нещо положително, би трябвало да има коалиция, в която преди да вземем решенията, да се разпише какво би трябвало да се прави, с цел да може поетият от мен ангажимент да се направи, а в този момент не мога да го направя. Или би трябвало да работим в коалиция, както би трябвало, или по този начин на парче не може да се получи ", безапелационен беше водачът на ГЕРБ, сърдит от това, че държавното управление е отсрочило строителството на Автомагистрала " Хемус ", което е било измежду поетите от ГЕРБ задължения на локално равнище. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР