Ние имаме последователна позиция не само с оставката, а и

...
Ние имаме последователна позиция не само с оставката, а и
Коментари Харесай

Христо Проданов: ПП-ДБ употребиха насъбраната обществена енергия за промяна

" Ние имаме поредна позиция освен с оставката, а и със основаването на такава анкетна комисия. Важно е да излезе истината кой се е провинил и да понесе отговорност. Създават се доста анкетни комисии, само че те нормално не извършват дилемите, с които са натоварени. В противоположен случай се хвърля леке върху всички служители на реда взели участие в опазването на този митинг, а те не го заслужават. Защото са единици тези, които вероятно са надвишили правата си. "

Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов в ефира на Nova News.


Той бе безапелационен, че ръководещите до обяд излъчват непоклатимост, а следобяд неустойчивост и на това няма по какъв начин да се назова държавно управление на България. " Заявиха политически планове за Шенген и По проекта за възобновяване, а в действителност няма и една крачка напред по тези цели, които обявиха. Още един път се потвърждава тезата, която от Българска социалистическа партия твърдим през цялото време. Това държавно управление е основано, с цел да изпере Борисов и Пеевски ", уточни Проданов.


По думите му все по-ясно се вижда, че това което е говорила Българска социалистическа партия тогава е самата истина. " Г-н Пеевски е водещ законодател в България, а Борисов е по-чист от момина сълза. И тези двамата ръководят България. За страдание, с помощта на ПП-ДБ, които използваха митинга и насъбраната в българското общество сила. Така че, тези да бъдат изметени ", сподели социалистът и добави:
" По доста от тематиките опозиционните партии се поддържаме. Най-малкото разпоредбите в Народното събрание са такива, че в случай че нямаш 48 подписа не може да внесеш избор на съмнение, както и доста други чисто парламентарни процедури. Така, че е належащо да си сътрудничим, тъй като в такива случаи ставаме и по-силни по отношение на ръководещата сглобка. Вчера, да вземем за пример, ставаше дума за ратификация на контракта за подаряването на БТР-те на Украйна. Ето, по този въпрос с " Възраждане " и Има Такъв Народ бяхме на една позиция. Така ставаме по-силни по отношение на продажната сглобка, която само се занимава с това да коленичи на американците и да пази техните претенции и ползи ", добави Проданов за целите на сглобката.


По думите му при едни нови избори, които биха били шестите подред няма по какъв начин да се получи нещо доста по-различно и политиците би трябвало да се преценяват с този факт. " Според нас това, което може да изведе България от политическата рецесия е точно политически цели, зад които да застанат всички. Защото, сега се извършва това, което задкулисието контракти.Поради тази причина ние настояваме за експертен вид на кабинет, който за несъмнено време да извърши задания значими за България ", посочи депутатът за аргументите от Българска социалистическа партия да желаят програмно държавно управление с избрани цели.


" Ние сме реалисти и считаме, че спасението е в нашите ръце. И вършим всичко допустимо, с цел да убедим българските жители, че ориста е в нашите ръце и никой няма да ни избави ", сподели в умозаключение Христо Проданов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР