Ние имаме пет важни приоритета. Това са Планът за възстановяване

...
Ние имаме пет важни приоритета. Това са Планът за възстановяване
Коментари Харесай

Пламен Николов посочи кои ще са 5-те му приоритета като премиер на България

Ние имаме пет значими целта. Това са Планът за възобновяване и резистентност, преизчисляването на пенсиите, задължението ни към мажоритарния избор и правосъдната система. Бъдете търпеливи, всичко ще бъде ясно и показано в скоро време.

Това съобщи пред публицисти претендентът на " ИТН " за министър-председател Пламен Николов, откакто получи от президента Радев първия изследователски мандат за образуване на държавно управление, заяви novini.bg.

Пламен Николов показа целите, които са значими. Огромна част от тях са декларирани като цели също от " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме! " и даже от Българска социалистическа партия, разяснява заместник-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и добави, че от партията " доста държат " на поддръжката в Народното събрание от " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

,,Ако припознават тези цели, които настояват, че са и техни, ще гласоподават за този кабинет'', акцентира той.

Ще представим състава на проектоправителството в Народното събрание, посочи още Йорданов.

По думите му сега Народното събрание е цялостен с несъгласия, само че акцентира, че отговорността към суверена е изискала от Има Такъв Народ да създадат опит за сформиране на постоянно държавно управление.

Междувременно група протестиращи се бяха събрали пред постройката на президентската институция, която освиркваше представителите на Има Такъв Народ, напомняйки им, че желаят смяна, а не замяна.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР