Ние имаме критики към бюджет 2022, защото това е бюджет,

...
Ние имаме критики към бюджет 2022, защото това е бюджет,
Коментари Харесай

Екатерина Захариева, ГЕРБ: В бюджет 2022 няма дори една реформа

Ние имаме рецензии към бюджет 2022, тъй като това е бюджет, който нито е дълготраен, нито има даже една промяна. Това сподели депутатът от ГЕРБ Екатерина Захариева пред БНР. „ В него няма никаква изясненост при планирането. Приходите са занижени поради инфлацията. В същото време имат една голяма капиталова стратегия, само че не е ясно защо ще се изразходват тези средства. “

Захариева отхвърли някой от ГЕРБ да е споделил, че в случай че продължи следствието „ Барселонагейт “ партията ще бойкотира измененията в Конституцията, свързани със правосъдната промяна.

Бившият външен министър разяснява и тематиката за рецесията Украйна-Русия.

„ Очевидно е, че единствено едната страна в спора Русия-Украйна желае намиране на решение по кротичък път. Другата приготвя почвата за нахлуване и това в тази ситуация е Русия “, сподели Захариева.

Захариева съобщи, че с терзание следи обстановката в Украйна. „ Честно казано аз не съм сюрпризирана. Очаквах, че Русия ще търси и ще сътвори мотив, с цел да оправдае навлизане в Украйна и тези мотиви ги гледаме от няколко дни. Започна се с детската градина. Над 130 пъти в действителност в последните 24 часа е нарушено съглашението за преустановяване на огъня “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР