Ние имаме една от най-ниските цени на газа в Европа.Имаме

...
Ние имаме една от най-ниските цени на газа в Европа.Имаме
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Постигнахме два пъти по-ниски цени на газа, в сравнение с предишния кабинет

" Ние имаме една от най-ниските цени на газа в Европа. " Имаме газ от няколко източника. " Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев в предаването " Лице в лице " по bTV. Според Донев политиките, които се организират, са разследване от политиките на постоянното държавно управление в границите на бюджета. " Служебното държавно управление няма виновност, че дългът скача, инфлацията има инерционен механизъм. Това, което направихме, е да спрем темпа на повишаване на инфлацията. Това ще се почувства в идващите месеци ", сподели Донев.
 
Той посочи заслугата на министър Шишков, на енергийния министър, да проработи интерконекторът с Гърция. Напомни, че служебното държавно управление обезпечи слотове за тези количества полутечен газ. Ние постигнахме два пъти по-ниски цени на газа, безапелационен е министър председателят.
 
" Това е първичен вид за двете цени на тока ", разяснява Донев плана за две цени на тока. " Това което се работи, е да създадем по този начин, че бизнесът и жителите да имат идентични разноски дали ще се отопляват на газ, на ток и да не чудят на какъв източник да се отопляват. Няма да има скокове в цените ", съобщи Донев. Бизнесът ще получи обезщетения за високите цени на силата, сподели още той. Всеки бизнес ще бъде подкрепят, даде обещание министър председателят и добави, че крайната дума ще е на Народното събрание.
 
" Ние като експортьор на ток балансираме цялата енергийна система на всички прилежащи страни ", уточни Донев. " Няма да ги има опашките на КГКП " Кулата ", няма да има опашки на двата моста на Дунав свободно ще се минава през сухоземните, речните и морските граници в границите на общността. Бизнесът ще може да развива активността си по- бързо ". Така разказа Донев изгодите от влизане на страната ни в Шенген. " Отдавна трябваше да бъдем член на това шенгенско пространство ", сподели още служебният министър председател.
 
" Имаме две предложения от Швеция и Франция за самолети втора употреба, с които да осигурим прехода сред Миг-29 и Ф-16 ", осведоми Донев. Той уточни, че страната ни няма задоволително годно оръжие, което България да даде на Украйна от българските въоръжени сили. " Няма директна военна опасност, само че има опасности за националната сигурност към България няма директна военна опасност ", безапелационен е служебният министър председател.
 
" Наблюдателите дадоха висока оценка при провеждането на изборите. Имахме бистрота при тестването на машините ", съобщи още Донев за извършените избори на 2 октомври. Той изрази вяра нека да не са чести тези избори. 
 
Всяко едно държавно управление има своите кадрови политики, изясни служебният министър председател. " Твърдо не. " Така отговори той на въпрос имало ли е целенасочени удари против Българска социалистическа партия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР