Ние и нашите избиратели искаме да има редовно правителство. Ние

...
Ние и нашите избиратели искаме да има редовно правителство. Ние
Коментари Харесай

Борисов: В името на народа аз отново отстъпих крачка назад

Ние и нашите гласоподаватели желаеме да има постоянно държавно управление. Ние не желаеме да се трансферира повече време. То в случай че сумираме, президентът Радев е и президент и министър председател към този момент две години с къси спирания. Ние държим политическата система да излъчи свое постоянно държавно управление, което да носи отговорност. 

Това разяснява Бойко Борисов.

Затова съгласно мен систематичните партии, партиите, които мислят за народа си, е обикновено да ни поддържат. В името на това да имаме постоянно държавно управление аз още веднъж направих крачка обратно. Депутатите бяха доста срещу. Но ГЕРБ и Съюз на демократичните сили сутринта взехме решение, че по-правилно за страната е да излъчим друг министър председател. Защото и след нови избори през март обстановката ще е същата. И тогава мога да се обзаложа, че ще има избори и през май. И тогава запитвам за какво въобще има политическа система. Само да упракваме президента - не е почтено. Последният, който може да се заподозре в благосклонности към Радев, е ГЕРБ, уточни той. 

Затова ГЕРБ взе решение да излъчи за претендент за министър председател една гражданска кандидатура, която е надалеч от нас. Това е потвърден, интелигентен, съумял, с гражданска позиция, родолюбец. Той е сериозен. Доказан като обучение, познание и умения, уточни още Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР