Ние харчим огромна енергия в обществото върху разделителните процеси, нацията

...
Ние харчим огромна енергия в обществото върху разделителните процеси, нацията
Коментари Харесай

Борисов: Нацията никога не е била по-обединена, а изглеждаме разединени заради глупост

" Ние харчим голяма сила в обществото върху разграничителните процеси, нацията в никакъв случай не е била по-обединена, а наподобява ужасно разединена, поради нещо, което народът не прости – нелепостта. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" В доста тематики ние се държим неуместно – 5 следващи избора с един и същи резултат, питате ме за влакове, над милиард изхарчени за избори наши пари. Един локомотив е 7-9 млн. евро, разделете на 1 млрд и ще видите какъв брой влекачи щяхме да имаме, а не да се палят лятно време, тъй като са остарели, това е огромният проблем. " - уточни Борисов.

" Първите нови локомотиви " Сименс " -ите започнахме да и подменяме, само че 2009 тези сдружения по този начин бяха задлъжнели, те бяха взели напред влаковете без да ги платят. 680 млн. ми се въртят като числа, които дотирахме на година с цел да се води просто, че има железница. В първите години се хвърлихме да вършим 6 автомагистрали. Направихме " Струма ", " Марица ", " Тракия ", хвърлихме се на " Хемус ", на Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин. " - означи той.

" Аз излизам, след мене Кирил излезе, все сме недоволни нещо, опозицията не можеше да хване ред от нас. Нацията не върви към Москва, нацията желае Европа, Америка, Канада, Австралия, това желае голямата част от обществото. Когато ГЕРБ и ние вкарахме България в еврозоната, вратата ни се видя близко, в този момент сме близко, само че тя още не е отворена, акцентира Борисов. Докато не се одобри конституцията с настояването за РСМ това няма да се одобри, ние им го казахме, с помощта на България пътят на РСМ минава към Европа. Поставихме всеки на мястото му. " - разяснява водачът на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР