Ние говорим за широко програмно правителство без участие на политици,

...
Ние говорим за широко програмно правителство без участие на политици,
Коментари Харесай

Желязков: Ние говорим за широко правителство без участие на политици

Ние приказваме за необятно програмно държавно управление без присъединяване на политици, разяснява Росен Желязков пред БТВ напъните на партия ГЕРБ да осъществя първия мандат за сформиране на държавно управление след изборите на 2 октомври. Той посочи, че става дума за необятно държавно управление без присъединяване на политици и водачи на партии.

Така Росен Желязков, който ще е народен представител от ГЕРБ обясни поканата на водача на партията Бойко Борисов към останалите политически сили в 48-то Народно събрание за съставяне на постоянен кабинет. В този смисъл той акцентира, че не става дума за коалиция. 

„ Затова тръгнахме на разновидността за контактна група, с цел да се отсеят значимите от маловажните въпроси и в случай че се реализира схващане за това коя е платформата за политическото ръководство през идващите няколко тежки месеца, тогава да стартира политическия диалог “, посочи политикът.

Желязков разяснява и думите на Борисов от през вчерашния ден, че се отнася с почетения към " Възраждане "  и вижда в тяхно лице съществени хора, с които обаче имат идеологически разлики.   

„ Щом са получили доверие и са си удвоили резултата, значи са сериозен политически фактор, който не трябва да бъде неглижиран единствено тъй като имаме разлики, които разлики не ни разрешават да вършим с тях общо ръководство, само че не ни пречат да водим диалози по значителните тематики от дневния ред на обществото “, разясни депутатът от ГЕРБ.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР