Ние горещо се молим на Бога, за да ни изпрати

...
Ние горещо се молим на Бога, за да ни изпрати
Коментари Харесай

Ето Безпогрешните Знаци На Вселената, Че Ви Очаква Нещо Прекрасно! Ако С Вас Се Случи Това, Нещо Добро Идва Към Вас!

Ние горещо се молим на Бога, с цел да ни изпрати сигнал или най-малко някакъв намек, в случай че нещо положително или неприятно идва по пътя ни.

Но в действителност ли работи? Някои може да се съгласят, само че множеството хора няма да го създадат и това е по този начин, тъй като нещата не работят тъкмо по този метод.

Интуиция

Не забравяйте, че Бог постоянно ни изпраща помощ в сложни времена и подарява своите благословии в подобаващото време. Всичко зависи от това по какъв начин го виждаме, възприемаме и тълкуваме. Забелязали ли сте в миналото, че преди да се случи нещо положително или неприятно в живота ни, имаме леко интуитивно чувство за това? Чудя се за какво?

Вселената ни изпраща сигнали

Всичко това е тъй като Вселената ни изпраща сигнали; Има избрани знаци, които Вселената ви изпраща и които демонстрират, че сте поели по верния курс в живота. Точно както се случва, когато тръгнете и по неверния път в живота.

Нещо положително сигурно идва във вашия живот

Ето кои са петте сигнала от Вселената, които демонстрират, че нещо положително сигурно идва на пътя ви …

1) Когато нещата стартират да се случват с огромни темпове

От предложения за работа, вероятности за нова обич, когато огромни промени се случват една след друга, има сигурен сигнал, който демонстрира, че мирът и щастливите времена ви чакат.

2) Психологически се чувствате по-отворени към света

Дълбоко в себе, вие ще знаете, че е време да се отпуснете и да отворите ръцете си към нови, по-добри неща в живота. В момента, в който сте подготвени да се отделите от старите рани, с цел да отрежете връзките и да преминете и да започнете свежи, това е знак, че душата ви се протяга, с цел да реализира своя цялостен капацитет. Вие ще започнете да адаптирате нови, положителни привички и да убедите себе си (с желание) и да разчупите старите порядки.

3) Започвате да живеете в „ Настоящето “

Въпреки че някои от нас се стремят да доближат до бъдещето, даже преди то да ни стигне, някои хора ще бъдат в положение на естетика в настоящето. За миг фокусът ви се реалокира от предишното и бъдещето в сегашното и повярвайте, че това е знак от Вселената. Не за всички е елементарно да се отделят от утрешните терзания и когато го извършите Вие ще бъдете спокойни.

4) Блажен скрит план

Когато разбирате мотивацията си в живота, то той стартира да наподобява елементарен. Срещате верните хора в точното време и фокусът ви се измества от проблемите в щастливо утешение, с цел да търсите духовно израстване изцяло.

5) Позитивността ви заобикаля

Възможно е да има времена, когато се чувствате извънредно и да свържете всяко отрицателно нещо, което се случва в живота и то да бъде причина за вашето злощастие, само че всичко, което ще изчезне…. Самотата и празнотата, които в миналото сте почувствали, ще стартират да се обръщат към мира. Хората или нещата, които в миналото сте ненавиждали ще преминат в успокоение. И това е вашият намек, приятелю.

Източник: За жената
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР