Ние горещо се молим на Бога, за да ни изпрати

...
Ние горещо се молим на Бога, за да ни изпрати
Коментари Харесай

Не Ги Пропускайте За Нищо На Света: 5 Знака От Вселената, Че Нещо „Добро“ Идва По Вашия Път!

Ние горещо се молим на Бога, с цел да ни изпрати сигнал или най-малко някакъв намек, в случай че нещо положително или неприятно идва по пътя ни.

Но в действителност ли работи? Някои може да се съгласят, само че множеството хора няма да го създадат и това е по този начин, тъй като нещата не работят тъкмо по този метод.

Интуиция

Не забравяйте, че Бог постоянно ни изпраща помощ в сложни времена и подарява своите благословии в подобаващото време. Всичко зависи от това по какъв начин го виждаме, възприемаме и тълкуваме. Забелязали ли сте в миналото, че преди да се случи нещо положително или неприятно в живота ни, имаме леко интуитивно чувство за това? Чудя се за какво?

Вселената ни изпраща сигнали

Всичко това е тъй като Вселената ни изпраща сигнали; Има избрани знаци, които Вселената ви изпраща и които демонстрират, че сте поели по верния курс в живота. Точно както се случва, когато тръгнете и по неверния път в живота.

Нещо положително сигурно идва във вашия живот

Ето кои са петте сигнала от Вселената, които демонстрират, че нещо положително сигурно идва на пътя ви …

1) Когато нещата стартират да се случват с огромни темпове

От предложения за работа, вероятности за нова обич, когато огромни промени се случват една след друга, има сигурен сигнал, който демонстрира, че мирът и щастливите времена ви чакат.

2) Психологически се чувствате по-отворени към света

Дълбоко в себе, вие ще знаете, че е време да се отпуснете и да отворите ръцете си към нови, по-добри неща в живота. В момента, в който сте подготвени да се отделите от старите рани, с цел да отрежете връзките и да преминете и да започнете свежи, това е знак, че душата ви се протяга, с цел да реализира своя цялостен капацитет. Вие ще започнете да адаптирате нови, положителни привички и да убедите себе си (с желание) и да разчупите старите порядки.

3) Започвате да живеете в „ Настоящето “

Въпреки че някои от нас се стремят да доближат до бъдещето, даже преди то да ни стигне, някои хора ще бъдат в положение на естетика в настоящето. За миг фокусът ви се реалокира от предишното и бъдещето в сегашното и повярвайте, че това е знак от Вселената. Не за всички е елементарно да се отделят от утрешните терзания и когато го извършите Вие ще бъдете спокойни.

4) Блажен скрит план

Когато разбирате мотивацията си в живота, то той стартира да наподобява елементарен. Срещате верните хора в точното време и фокусът ви се измества от проблемите в щастливо утешение, с цел да търсите духовно израстване изцяло.

5) Позитивността ви заобикаля

Възможно е да има времена, когато се чувствате извънредно и да свържете всяко отрицателно нещо, което се случва в живота и то да бъде причина за вашето злощастие, само че всичко, което ще изчезне…. Самотата и празнотата, които в миналото сте почувствали, ще стартират да се обръщат към мира. Хората или нещата, които в миналото сте ненавиждали ще преминат в успокоение. И това е вашият намек, приятелю.

Източник: За дамата
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР