Ние ги хващаме. Колев търсим сега. Нещата не изглеждат безнадеждни.

...
Ние ги хващаме. Колев търсим сега. Нещата не изглеждат безнадеждни.
Коментари Харесай

Валентин Радев: Ние ги хващаме но не сме виновни

Ние ги хващаме. Колев търсим в този момент. Нещата не наподобяват безнадеждни. Ние търсим всички тези, които са виновни пред закона. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в ефира на Нова.

Не единствено полицията е отговорна. Първо образование, след това обучение, най-после ние би трябвало да се оправим с неприятното им държание, ядоса се Радев.

Хората се тормозят, че може избягали пандизчии да търсят разпра. Според силовия министър има и психически миг и е правилно, че хората се тревожат.

Ромите от Ботевград са предупреждавани за шума и преди и не са били сюрпризирани, уточни Радев. Поправяме се, посочи той. Преразпределения ще има в цялата софийска област. Балансът би трябвало да се пази, безапелационен е Радев.

На места като Ботевград, където има такива хора, ще се съсредоточим повече, и в Ихтиман има подобен проблем, уточни силовият министър. Той отново подсети, че средствата са лимитирани.

Има назначени 1000 души - полиция и жандармерия- те вземат участие в мобилните екипи с коли. Безлимитно е горивото, подчертава МВР-шефът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР