Ние, епидемиолозите, сме на малко по-друго мнение, но допускам, че

...
Ние, епидемиолозите, сме на малко по-друго мнение, но допускам, че
Коментари Харесай

Съветник на Стойчо Кацаров намекна, че заради него няма мерки по задължителна ваксинация срещу коронавирус

Ние, епидемиолозите, сме на малко по-друго мнение, само че позволявам, че здравният министър доктор Стойчо Кацаров е прав – да се имунизират хората против ковид по избор. Извън имунизацията, всички други начини работят в най-малък аспект. Ваксината е това, което ни дава успокоение. Това съобщи проф. Мира Кожухарова, основен консултант на служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров.

В България, напълно по мъничко, напълно постепенно почват да се усилват случаите – следващата вълна. За Бургас фактически имаше данни за импорт на ковид от туристи, само че в цялата страна го има разновидността Делта – по този начин Кожухарова изключи главната причина за новата вълна в България да са непознати туристи.
 Задължителен хигиеничен пропуск във Франция - ето какво към този момент е закон там поради ковид Задължителен хигиеничен пропуск във Франция - ето какво към този момент е закон там поради ковид
Френският парламент одобри дефинитивно закона за разширение на практиката за потребление на санитарни пропуски и наложителна имунизация...

Очаквам следващата пандемична вълна – бихме могли да чакаме началото на есента вълната на Делта разновидността, въпреки че в прилежащи страни към този момент има вълна. Няма причина вирусът да е по-коварен, заключи Кожухарова, съгласно която към момента малко хора са имунни на SARS-CoV-2.

Как ще действаме – професорът пренасочи към Националния проект за деяние. Последната към този момент заповед е да се приготвят лечебните заведения и да опитваме да увеличим броя на имунизираните, сподели Кожухарова. Според нея, когато вълната почне да е по-видима, ще има по-голям интерес към имунизациите против ковид. Ние по този начин си вършим – интересуваме се в разгара на вълната, акцентира пред bTV съветникът на здравния министър.

Малко над 20% от медиците са се ваксинирали, като проф. Кожухарова разгласи, че я е позор от това. Вярно, има много преболедували, само че е неприемливо ти да вземеш да заразиш пациент и той да почине, откакто съвсем си го излекувал, сподели тя. За имунизацията на учителите проф. Кожухарова акцентира, че концепцията е да го вършат, с цел да не затварят учебни заведения и детски градини. Ако се стигне до такава степен, бих направила по този начин, че учебните заведения да са последните, които затварят, сподели здравният консултант.

Кожухарова изясни, че тестванията имат значение когато е болен – за надзор ситото следвало да е доста по-стриктно, т.е. да няма влизане на българска територия единствено с проби.
 Задължителна имунизация против ковид в Гърция - в случай че не искаш, неплатен отпуск Задължителна имунизация против ковид в Гърция - в случай че не искаш, неплатен отпуск
Спрямо обстановката, наложителната имунизация против ковид в Гърция може да бъде разширена отвън секторите, за които това към този момент е фа...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР