Ние да подкрепим кандидат на БСП за председател на СОС

...
Ние да подкрепим кандидат на БСП за председател на СОС
Коментари Харесай

ПП - ДБ: Няма да подкрепим председател на СОС, издигнат от БСП, имаме идеологически различия

" Ние да подкрепим претендент на Българска социалистическа партия за ръководител на СОС е невероятно, защото това е една дребна група с девет общински съветници, а и имаме идеологически разлики с тях и няма по какъв начин да подкрепим техния претендент ".

Това сподели общинският консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Бойко Димитров на брифинг в Столичния общински съвет (СОС), който през днешния ден за трети път ще направи опит да си избере ръководител. Според Димитров би могло Българска социалистическа партия да поддържа техния претендент, само че не и противоположното, предава Българска телеграфна агенция.

Общинският консултант дефинира държанието на своите сътрудници от другите партии през днешния ден като " извънредно деконструктивно ". Той напомни, че предходната седмица са поканили всички групи на договаряния, тъй че да се обясни позицията на всяка една от тях, с цел да може да стартира работа СОС. Голяма част от тях не се отзоваха, в това число групата на ГЕРБ, които макар че направиха поръчки, че ще одобряват поканата за среща, отново не пристигнаха, както и групите на Има Такъв Народ и на „ Възраждане “, съобщи Димитров. Той е на мнение, че СОС продължава да е блокиран. В момента всички други политически сили комфортно одобряват ролята на съпротива, само че имаме една ръководеща партия с 23-ма съветници и съпротива с 38 съветници, сподели Бойко Димитров.

На въпрос за ориста на " Топлофикация София " Димитров сподели, че това е сдружение, което с години не е стопанисвано добре. " Това е следващата бомба, заложена от предходното ръководство на града, която незабавно би трябвало да позволяваме ", съобщи той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР