Ние бяхме на преговорите, които се водят. Да, има шанс

...
Ние бяхме на преговорите, които се водят. Да, има шанс
Коментари Харесай

Деян Николов: В СОС цари парад на лицемерието, готвят широка сглобка

" Ние бяхме на договарянията, които се водят. Да, има късмет още на идващото съвещание да бъде определен (бел.ред. ръководител на Столичния общински съвет) ". Това разкри в предаването " Лице в лице " по БТВ столичният общински консултант от " Възраждане " Деян Николов.

" Но вижте, аз не бих ги нарекъл шансове, а по-скоро това ще бъде продължение на модела ГЕРБ в столицата. Тоест, корупционните практики, обръчите от компании, ремонтите на ремонтите, всичко това ще продължи. В общинския съвет в този момент царува церемониал на лицемерието, тъй като сега се водят договаряния за необятна коалиция, необятна сглобка, в която ПП-ДБ дружно с ГЕРБ си търсят смокинов лист, който да прикрие сглобката. Нас ни поканиха. Искат целият общински съвет да избере ръководителя на Политическа партия. Това е неприятно, тъй като няма да има никаква смяна за София. ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали и желаят да влязат в сглобка в София, единствено че им би трябвало смокинов лист и този смокинов лист ще бъде Българска социалистическа партия, които също са съсгласни да влезнат в тази сглобка. Всъщност, единствените, които не сме съгласни, сме обединената съпротива в СОС - ние и сътрудниците от Има Такъв Народ ", сподели той.

" Българска социалистическа партия са подготвени да влязат като тук мога от първо лице да кажа, тъй като присъствах на договарянията. Единственото, което ги тормози всички тези политически обединения, е " какво ще кажат хората ". И те желаят да се направи една необятна коалиция в СОС, тъй като знаят, че ще излъжат гласоподавателите си и желаят всички да си поделят електоралната тежест. И през вчерашния ден на едни договаряния една от тематиките беше - " по какъв начин ще го споделяме пред хората, тъй че да наподобява малко по-нормално и да има по-малко вреди ". Това е мнение на ПП-ДБ, на ГЕРБ, на Българска социалистическа партия. За Българска социалистическа партия да вземем за пример е доста значимо да се каже, че в този момент ще изберат краткотраен ръководител по сходство на това по какъв начин избраха краткотраен ротационен ръководител в Народното събрание. Тоест, прави се първата крачка преди същинската сглобка. За Българска социалистическа партия е извънредно значимо за пред техните гласоподаватели да кажат, че той е краткотраен ръководител, а по-късно споделиха даже да го назовем краткотрайно решение, след това и техническо решение в името на София, тъй като другояче нещо доста ужасно щяло да се случи. По същия метод, по който плашеха хората, когато нямаше държавно управление. Само че България нямаше парламент и държавно управление, бяхме в рецесия две години - да, не е прелестно, само че нищо кой знае какво не се случи. В СОС е по същия метод - да, не е прелестно, само че ние като софиянци, като жители би трябвало да изберем дали да изберем модела на ГЕРБ да продължи още четири години или да изберем смяната ", счита Николов.

" В последна сметка да отидем на едни нови избори за СОС не е толкоз зле. Защото това са едни от най-нечестните избори, които са се провеждали в София. Експертизата на съда също го сподели по делото на Българска социалистическа партия против Васил Терзиев. В момента единствената спънка за тези схеми сме ние и Има Такъв Народ. Нови избори значат преконфигурация. Много хора видяха безсилието на ПП-ДБ в София. Вярвам, че резултатите при нови избори биха били по-различни ", съобщи още общинският консултант.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР