Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ категорично се

...
Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ категорично се
Коментари Харесай

Патриотите: ДПС извърши национално предателство в Турция

" Ние, „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “ изрично се противопоставяме на провокациите и откровеното национално изменничество, което беше осъществено от водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при визитата му в Турция ", обявиха от обединението и допълниха, че в изявлението му са нарушени съществени разпореждания на Конституцията на България и има съображение за самосезиране на прокуратурата по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.

Ето и останалата част от позицията им:

Турция е нашата татковина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата битка е да защитим турската си еднаквост. Да защитим нашия език, вяра и традиции. Истински.

Това научаваме от медиите, че е споделил водачът на сякаш българската партия Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред богатството кимане на някой си Мустафа Шентоп, назван ръководител на великото национално заседание.

Неслучайно наш приоритет е и цялостното премахване на сходни етнически политически субекти от всички процеси в България. Няма по какъв начин 143 години след Освобождението на Родината ни ние да ставаме очевидци на слугинажното и публично предаване в ръцете на Ердоган и на други непознати сили, суверенитета на страната ни.

Въпросният Шентоп напомнил, че рестриктивните мерки, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха отстранени и поискал триумф. Карадайъ отново декларирал желание за 50 хиляди гласа от Турция. При извоювани в този момент от Движение за права и свободи в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.

Ето това е резултатът от наивното или пък искрено злонамерено деяние на безродния умно-красивитет, „ мутрите “ на Мая Манолова, „ безмълвните чалгари “ на Слави и Движение за права и свободи. Вместо да създадат разграничения по степен на демократично развиване и да позволен гласоподаване в Съединени американски щати и Англия, само че да спрат изстъпленията от Турция новите ръководещи непосредствено обслужиха Движение за права и свободи и Ердоган.

Премахването на рестриктивните мерки за секции в Турция води тъкмо до това: Ердоган желае, а Карадайъ козирува.

Въобще, за няколко седмици България дефинитивно влезе в плен на козируването. Така на следващия ден ще козируваме през западняците и за Македония в Европейски Съюз. Може даже и бонбон да не ни подмятат. А досегашните ръководещи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

Единственият метод това сриване на всякакво достолепие и морал да бъде спряно е да има сериозен родолюбив избор в българския парламент. Само по този начин на следващия ден няма да ни се постанова да поносим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, угодливост пред непознати посолства и зверски реваншизъм.

България има потребност от обединяване, помиряване, мъдрост и национализъм!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР