Ние българите свързваме лошите пътища с нашата страна, но се

...
Ние българите свързваме лошите пътища с нашата страна, но се
Коментари Харесай

Род Стюарт лично ремонтира пътя пред дома си, за да може да си кара Ferrari-то

Ние българите свързваме неприятните пътища с нашата страна, само че се оказва, че и Англия има такива проблеми. И управляващите също не бързат да ги вземат решение, тъй че грижовните жители би трябвало независимо да търсят излаз от обстановката.

Един подобен случай е обвързван с локални поданици, които се заеха с лопати в ръка, да ремонтират основния си път. Сред тях е и 77-годишният сър Родерик Дейвид Стюарт, легенда на международната рок музика. Заедно със съседите си Род Стюарт решил да ремонтира пътя и това провокира рецензии от страна на управляващите.

Музикантът, който живее покрай град Харлоу в Есекс, взе лопата и разтовари камион с трошляк, който той и съседите му по-късно използваха за запълване на дупки на близкия път.

„ Ямите са тук от епохи. Хората си чупят колите тук, а оня ден кола за спешна помощ спука гума. Моето Ferrari въобще не може да мине от тук, тъй че с момчетата взехме решение, че сами ще оправим пътя. Обичам улицата си и по тази причина я поправям “, сподели рокаджията на страницата си в Instagram.

Публикацията събра десетки хиляди „ лайкове “ и доста позитивни мнения от почитатели, само че министърът на окръжните автомагистрали Лий Скот не оцени напъните на музиканта. „ Всички поправки на пътя би трябвало да се правят по професионален метод, в противоположен случай лицето, което поправя пътя, ще носи отговорност за всички проблеми или произшествия, които могат да се случат там. Не можете да вземете нещата в свои ръце – докладвайте проблемите на управляващите и ние ще ги разгадаем “, сподели служителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР