Нидерланският халф на напуска клуба и ще продължи кариерата си

...
Нидерланският халф на напуска клуба и ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Левски продаде халф във Франция

Нидерланският халф на напуща клуба и ще продължи кариерата си във френския, научи Sportal.bg. Полузащитникът и сътрудникът му се схванаха с управлението на " сините ", като играчът на следващия ден ще лети за Франция, където се чака да мине медицински прегледи в отбора от Лига 2.
Така Спиерингс напусна " Герена " след едвам 19 мача и четири попадения. През този сезон той игра във всичките седем мача под управлението на Георги Тодоров, като даже означи две попадение против (4:0). Спиерингс не тренира през днешния ден, а на следващия ден нямаше предпочитание да играе против Ботев (Враца), защото желанието му беше да бъде трансфериран.

24-годишният футболист се беше схванал още преди няколко дни с Тулуза и желаеше от своите шефове да го пуснат, откакто по неговите думи имал спогодба с изпълнителния шеф Павел Колев, че клубът няма да му прави пречки, в случай че си откри нов тим. Както е известно, той е един от скъпоплатените играчи на Левски, като пристигна зимата под управлението на Васил Божков с упоритост за купа и купа, само че още преди да вземе първата си заплата, клубът към този момент беше с доста огромна финансова рецесия.

Предвид това, че Спиерингс е получил своите хонорари, се чака от Тулуза да платят някаква минимална сума на 26-кратните първенци, само че сигурно няма по какъв начин да става въпрос за мечтаната от Левски до преди няколко дни 400-500 хиляди евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР